Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:37 09.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема италианска марка Venus!!!!!!!нови  
Авторcиcи (Нерегистриран)
Публикувано19.05.06 18:15

4ува ли ли сте за тази марка предлагали лосион против целулит и бил ефекасен.някой ползвал ли го е.ако някой знае много ще ми помогне

Тема Re: италианска марка Venus!!!!!!!нови [re: cиcи]  
Автор Rosty (кукличка)
Публикувано20.05.06 15:02

Днес моя позната собственичка на дрогерия ми каза, че в последния брой на сп. "Бюти" имало инфо за всички продукти на тази марка. Аз лично реших да си купя един от антицелулитните продукти - Cellu-Tech Intensive Treatment - 17.10 лв. Вътре има 8 опаковки по 20 мл. гел, с капачета, така че можеш да ги ползваш за 2 до 3 намазвания (според упътването). Обещават видим ефект до 14 дни и намаляване на обиколката на бедрата. Съдържал концентриран кафеин (не се виждат съставките, защото са лепнали БГ стикера точно отгоре).
Като го използвам известно време, ще ти кажа какво мисля по въпроса.

Автор Фpъцлa (фръцлива)
Публикувано20.05.06 21:10

Ползвам интимен гел На Венус. Не е зле .

Фръц , фръц

Авторcиcи (Нерегистриран)
Публикувано21.05.06 21:35

е в крайна сметка действа ли този антицелулитен гел

Автор Rosty (кукличка)
Публикувано21.05.06 23:42

Е, ако питаш мен, как според теб да споделя мнение за продукт, който ползвам от ДВА ДНИ?!?!?! Не ми е изчезнал целулита за 48 часа.

Тема Re: италианска марка Venus!!!!!!!нови [re: Rosty]  
Автормия (Нерегистриран)
Публикувано22.05.06 10:52

марка, която се продава в най обикновените супермаркети в Италия, достъпни цени, ниЩо особено...не мислете 4е като е италианска е велика...и кой знае за колко пари я продават в БГ...аз ли4но препоръ4вам антицелулитните продукти на ГУАМ, но не знам дали ги има в БГ, скъпи са, но си заслужават парите.

Тема Re: италианска марка Venus!!!!!!! [re: cиcи]  
Автор rhemedios (пиле шарено)
Публикувано22.05.06 12:04

Аз ползвам един хидратиращ крем на Венус и съм много доволна, толкова е свеж!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.