Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:21 10.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Арена на красотата - пролет'06нови  
Автор 7karina ()
Публикувано06.05.06 14:55

11.05.2006 - 14.05.2006

От 11 до 14 май в зала 3 на НДК се провежда 20-тото поредно издание на националното изложение на парфюмерия, козметика, фризьорство, маникюр и SPA Арена на красотата. В рамките на четири дни посетителите могат безплатно да се потопят в света на най-новите продукти и марки в разнообразие от козметични сектори, да видят последните тенденции във фризьорството, маникюра и педикюра, да научат повече за нови разкрасителни процедури и терапии.
/от сайта на арена на красотата/

Не се обръщай назад, може би нещо те настига!

Редактирано от 7karina на 06.05.06 14:56.

Тема Re: Арена на красотата - пролет'06нови [re: 7karina]  
Автор nad_tab (непознат)
Публикувано06.05.06 16:08

Хайде да пишем кой какво би искал да види и евентуално да купи...
Аз май искам машинка с патрони за кола маска... напоследък все нямам време за козметик, а епилатора нещо не е за мен, растът ми подкожни

Тема Re: Арена на красотата - пролет'06нови [re: 7karina]  
Автор тиxa звeзднa нoщ (топла)
Публикувано06.05.06 17:41

Еее, ще се изям от яд, в София съм следващата седмица след изложението

Влюбена в музиката...

Тема Re: Арена на красотата - пролет'06нови [re: nad_tab]  
Автор divinora (nepoznata)
Публикувано06.05.06 18:16

Извинявам се че разводнявам темата, но тези машники с патрони не са ли едни пластмасови неща в които се слага предварително затопления в топла вода патрон с вакса? Тук имаше такива на Veet, но вече не ги продават, а аз бях толкова доволна от тях Ако е нещо на този принцип много моля, искам да зная как се казва и къде може да се намери (извън Арената, защото до там няма да мога да се добера).

Тема Re: Арена на красотата - пролет'06нови [re: divinora]  
Автор °O!Melissa° (вечно нервна)
Публикувано06.05.06 19:47

аз си мисля, че това са по-скоро държачите за патрона на колата маска, които я затоплят, докато стане годна за ползване . Ето така изглежда това, за което си мисля

Не са за жалост много фирмите, които го предлагат, но аз също съм навита да си го купя, понеже сега използвам микровълновата, което пак е вариант, но не е толкова удобно.

Ако искаш погледни

Имат разни продукти.. преди като че ли имаха повече, а може и да се лъжа или просто да не ги намирам

Надявам се да съм ти била от полза ... поне веднъж и аз на теб

Тема Re: Арена на красотата - пролет'06нови [re: °O!Melissa°]  
Автор divinora (nepoznata)
Публикувано06.05.06 22:02

От полза си и още как Благодаря ти, вече знам какво да търся като си дойда.

Тема Re: Арена на красотата - пролет'06нови [re: divinora]  
Автор Andjela81 (непознат)
Публикувано07.05.06 10:53

Ако неможете да отидете до Арена на красотата и ви интересува от каде другаде да си купите машинка за кола маска ще ви дам напътсвие. Пишете

Тема Re: Арена на красотата - пролет'06нови [re: Andjela81]  
Автор odilia ()
Публикувано07.05.06 14:25

Привет Andjela81!
Мен ме интересува откъде може да се купи тази машинка за кола маска. Моля те, дай повече инфо. А ако знаеш дали и къде се продава в Пловдив, ще съм ти ужасно благодарна ако споделиш. Благодаря предварително!

Тема Re: Арена на красотата - пролет'06нови [re: odilia]  
Автор Philyra ()
Публикувано07.05.06 17:19

За Пловдив провери в Christian of Roma. Те продават такива машинки и кола.

Тема Re: Арена на красотата - пролет'06нови [re: Philyra]  
Автор odilia ()
Публикувано07.05.06 17:28

Мерс! Аз вече поръчах апарата на БОНИВИТО, но за в бъдеще ще имам предвид, когато ми се наложи да купувам кола маска и ленти. Благодаря ти много!!

Редактирано от odilia на 07.05.06 17:33.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.