Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:50 09.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Мaybelline ХХLнови  
Автор Philyra ()
Публикувано05.05.06 19:54

Момичета кажете ми малко повече за тези спирали ако сте ги ползвали. Коя е по хубава?

И повече удължават или повече придават обем? И мокри ли са или сухи? Общо взето каквото и да ми кажете все ще ми е от полза.
Искам да си взема една от двете, но не съм голям фен на спиралите на Мaybelline и затова сега се навивам. Пък и не мога да преценя коя от двете е по-хубава, защото имам кофти опит с черната на Волюм експрес. Синята ставаше, но черната беше отчайващо ужасна и за това се чудя сега между нормалната XXL и интензивната.

Тема Re: Мaybelline ХХLнови [re: Philyra]  
Автор ~Ksanti~ (титулована)
Публикувано06.05.06 11:46

Abel, първата спирала XXL фигурира в списъка на Paula Begoun - Best of Beauty 2004, което със сигурност говори за добрите и качества. Иначе нямам личен опит с някоя от двете спирали.

Автор ~Ksanti~ (титулована)
Публикувано06.05.06 11:49

оооооооооps, наистина съжалявам, Philyra!!! Обърках обръщението с Abel, т.к. тъкмо четях нейна тема.

Тема Re: Мaybelline ХХLнови [re: ~Ksanti~]  
Автор Philyra ()
Публикувано06.05.06 11:56

Мерси. Това не го знаех. Ако някой не изкаже мнение за втората най-вероятно ще си взема обикновенната.

Тема Re: Мaybelline ХХLнови [re: ~Ksanti~]  
Автор Philyra ()
Публикувано06.05.06 11:58

Няма нищо. Случва се.

АвторCимoнa (Нерегистриран)
Публикувано07.05.06 14:50

Разликата между първата и втората е само, че втората е с по-наситено "интензивно" черно като цвят, иначе няма абсолютно никакава друга разлика. Аз лично съм доволна, като се има в предвид, че съм с къси почти руси мигли, за съжаление.

Тема Re: Мaybelline ХХLнови [re: Cимoнa]  
Автор Philyra ()
Публикувано07.05.06 17:17

Еее, мерси. Щом това само е раликата ще си взема нея. Мерси.

Автор V. ()
Публикувано07.05.06 19:57

Чакай да питам експерта...тези двойни спирали изчакваш ли ги да изсъхнат? В смисъл първият слой? Или нанасяш черното докато все още не е изсъхнало бялото?

Тема Re: Мaybelline ХХLнови [re: V.]  
Автор Philyra ()
Публикувано07.05.06 21:51

Абсолютно не. Веднага след бялото слагам черното, после се прехвърлям на второто око - слагам бяло+черно и се връщам на първото за още един слой черно. Иначе като се остави бялото да изсъхне не ми харесва.
btw станах им голям фен на двойните спирали, повече се напластява, за по-кратко време, а и по плътни стоят миглите. Сега чакам да видя дали ще внесат тази спирала на Л'Ореал - Double Extension Carbon Black

Тема Re: Мaybelline ХХL [re: Philyra]  
АвторДидka (Нерегистриран)
Публикувано07.05.06 21:59

Пиши моля те после как е новата спиралка,че и аз много съм се навила да си я взимам

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.