|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Мaybelline ХХL
|
|
Автор |
Philyra () |
Публикувано | 05.05.06 19:54 |
|
Момичета кажете ми малко повече за тези спирали ако сте ги ползвали. Коя е по хубава?

И повече удължават или повече придават обем? И мокри ли са или сухи? Общо взето каквото и да ми кажете все ще ми е от полза.
Искам да си взема една от двете, но не съм голям фен на спиралите на Мaybelline и затова сега се навивам. Пък и не мога да преценя коя от двете е по-хубава, защото имам кофти опит с черната на Волюм експрес. Синята ставаше, но черната беше отчайващо ужасна и за това се чудя сега между нормалната XXL и интензивната. 
| |
|
Abel, първата спирала XXL фигурира в списъка на Paula Begoun - Best of Beauty 2004, което със сигурност говори за добрите и качества. Иначе нямам личен опит с някоя от двете спирали.
| |
|
оооооооооps, наистина съжалявам, Philyra!!! Обърках обръщението с Abel, т.к. тъкмо четях нейна тема. 
| |
|
Мерси. Това не го знаех. Ако някой не изкаже мнение за втората най-вероятно ще си взема обикновенната. 
| |
|
Няма нищо. Случва се. 
| |
Тема
|
Re: Мaybelline ХХL
[re: Philyra]
|
|
Автор | Cимoнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.05.06 14:50 |
|
Разликата между първата и втората е само, че втората е с по-наситено "интензивно" черно като цвят, иначе няма абсолютно никакава друга разлика. Аз лично съм доволна, като се има в предвид, че съм с къси почти руси мигли, за съжаление.
| |
|
Еее, мерси. Щом това само е раликата ще си взема нея. Мерси. 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
V. () |
Публикувано | 07.05.06 19:57 |
|
Чакай да питам експерта... тези двойни спирали изчакваш ли ги да изсъхнат? В смисъл първият слой? Или нанасяш черното докато все още не е изсъхнало бялото?
| |
Тема
|
[re: V.]
|
|
Автор |
Philyra () |
Публикувано | 07.05.06 21:51 |
|
Абсолютно не. Веднага след бялото слагам черното, после се прехвърлям на второто око - слагам бяло+черно и се връщам на първото за още един слой черно. Иначе като се остави бялото да изсъхне не ми харесва.
btw станах им голям фен на двойните спирали, повече се напластява, за по-кратко време, а и по плътни стоят миглите. Сега чакам да видя дали ще внесат тази спирала на Л'Ореал - Double Extension Carbon Black
| |
Тема
|
|
|
Автор | Дидka (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.05.06 21:59 |
|
Пиши моля те после как е новата спиралка,че и аз много съм се навила да си я взимам 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|