Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:02 16.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема La Roche Posay питанка за кремченови  
Автор Чeтa ()
Публикувано22.03.06 14:27

Тъй като още не съм решила кой точно дневен крем ще си взема, реших данаправя сондаж и в нашата аптека, която е доста добре заредена с всякакви кремове, та: аптекарката ми препоръча за моята смесена кожа ето този крем La Roche Posay Anthelios Fluide Extreme SPF60, защото е с висока фото защита, а кожата ми е склонна към поява на пигментни петна (имам си даже едно на слепоочието завещано от бременността и доста лунички особено през лятото). Твърди, че със сигурност няма да ми омазнява кожатаи т.н.
Питането ми е да имате инфо за него?

чаша бада

Тема Re: La Roche Posay питанка за кремченови [re: Чeтa]  
Автор тиxa звeзднa нoщ (топла)
Публикувано22.03.06 14:33

Здравей, ползвам този флуид и съм много доволна. Не омазнява, но за лято не съм го пробвала още. И аз съм със смесена кожа. Има и един на Авен, който моя приятелка със смесена кожа ползва и също е доволна, той с фактор 50- напълно достатъчен и за силно слънце. Успех в избора!

Автор aлekc_ж ()
Публикувано22.03.06 15:12

Аз също съм много доволна от това флуидче. Ползвах го почти година след химически пилинг. И стига за дълго време. Според мен е един от най-малко омазняващите продукти с висок фактор.
Аз обаче понеже съм с доста мазна кожа си слагах пудра върху него, та да не лъсна по средата на деня.

Тема Re: La Roche Posay питанка за кремченови [re: aлekc_ж]  
Автор Чeтa ()
Публикувано22.03.06 15:21

Аз така или иначе слагам пудра
Пробвах на тестер Олиго 25 на Виши и беше страхотен за моята кофа, ама няма слънцезащитен фактор и се отказах.
Този на Ла Рош става ли и за около очи, защото ми трябва и такъв, но доста кремчета станаха за взимане и не ми издържа бюджета?

чаша бада

Публикувано22.03.06 15:57

Ами за около очи..не е за препоръчване. Има един на Биодерма за около очи с фактор 30. Аз го харесвам, но той е по-твърд крем и при някои не попивал и стоял бял. Не знам, много е индивидуално

Тема Re: La Roche Posay питанка за кремченови [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Автор Чeтa ()
Публикувано22.03.06 16:11

Моята кожа около очите е доста суха, даже вече и бръчици имам, та за там по-мазен крем, няма да ми е зле.
Каква е цената на този на Биодерма и как му е заглавието?

чаша бада

Публикувано22.03.06 16:38

Кремчето струва 10-11 лв и нямам никакъв късмет днес с гугъла Или го намира на полски, или не ми зарежда сайтовете Но продължавам!

Публикувано22.03.06 16:40

Ето го на френски, поне тубичката да видиш, продава се в аптеките. Но пак ти казвам мненията са много смесени, имаше една тема миналото лято и не мога да я намеря щото не помня с какъв ник бях я писала

Тема Re: La Roche Posay питанка за кремченови [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Автор Чeтa ()
Публикувано22.03.06 16:44

То май за всички кремове е така.
Ето, за този, за който питам в тази тема, чух, че можел и да ми белее, защото е с много висок фактор и че бил крем за плаж, а не за дневен за лице. Има ли такова нещо?

чаша бада

Публикувано22.03.06 16:45

Този, за който питаш ли? Ами за пръв път чувам, че белее, той се разнася много добре и попива, ама кожи всякакви все пак..ако пробваш ще е най-добре

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.