|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
La Roche Posay питанка за кремче
|
|
Автор |
Чeтa () |
Публикувано | 22.03.06 14:27 |
|
Тъй като още не съм решила кой точно дневен крем ще си взема, реших данаправя сондаж и в нашата аптека, която е доста добре заредена с всякакви кремове, та: аптекарката ми препоръча за моята смесена кожа ето този крем La Roche Posay Anthelios Fluide Extreme SPF60, защото е с висока фото защита, а кожата ми е склонна към поява на пигментни петна (имам си даже едно на слепоочието завещано от бременността и доста лунички особено през лятото). Твърди, че със сигурност няма да ми омазнява кожатаи т.н.
Питането ми е да имате инфо за него?
чаша бада
| |
|
Здравей, ползвам този флуид и съм много доволна. Не омазнява, но за лято не съм го пробвала още. И аз съм със смесена кожа. Има и един на Авен, който моя приятелка със смесена кожа ползва и също е доволна, той с фактор 50- напълно достатъчен и за силно слънце. Успех в избора! 
| |
Тема
|
Re: La Roche Posay питанка за кремче
[re: Чeтa]
|
|
Автор |
aлekc_ж () |
Публикувано | 22.03.06 15:12 |
|
Аз също съм много доволна от това флуидче. Ползвах го почти година след химически пилинг. И стига за дълго време. Според мен е един от най-малко омазняващите продукти с висок фактор.
Аз обаче понеже съм с доста мазна кожа си слагах пудра върху него, та да не лъсна по средата на деня.
| |
Тема
|
Re: La Roche Posay питанка за кремче
[re: aлekc_ж]
|
|
Автор |
Чeтa () |
Публикувано | 22.03.06 15:21 |
|
Аз така или иначе слагам пудра
Пробвах на тестер Олиго 25 на Виши и беше страхотен за моята кофа, ама няма слънцезащитен фактор и се отказах.
Този на Ла Рош става ли и за около очи, защото ми трябва и такъв, но доста кремчета станаха за взимане и не ми издържа бюджета? 
чаша бада
| |
|
Ами за около очи..не е за препоръчване. Има един на Биодерма за около очи с фактор 30. Аз го харесвам, но той е по-твърд крем и при някои не попивал и стоял бял. Не знам, много е индивидуално
| |
|
Моята кожа около очите е доста суха, даже вече и бръчици имам, та за там по-мазен крем, няма да ми е зле.
Каква е цената на този на Биодерма и как му е заглавието?
чаша бада
| |
|
Кремчето струва 10-11 лв и нямам никакъв късмет днес с гугъла Или го намира на полски, или не ми зарежда сайтовете Но продължавам!
| |
|
Ето го на френски, поне тубичката да видиш, продава се в аптеките. Но пак ти казвам мненията са много смесени, имаше една тема миналото лято и не мога да я намеря щото не помня с какъв ник бях я писала
| |
|
То май за всички кремове е така.
Ето, за този, за който питам в тази тема, чух, че можел и да ми белее, защото е с много висок фактор и че бил крем за плаж, а не за дневен за лице. Има ли такова нещо?
чаша бада
| |
|
Този, за който питаш ли? Ами за пръв път чувам, че белее, той се разнася много добре и попива, ама кожи всякакви все пак..ако пробваш ще е най-добре
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|