Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:03 09.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Ив Рошенови  
Автор 7karina ()
Публикувано22.01.06 10:10

Момичета, какво ви е мнението за парфюмите на Ив Роше? Една колежка ухаеше толкова приятно и се изненадах, когато ми каза, че парфюмът и е около 100 или 150 мл /не помня точно/ на цена 18 лв. Освен това не знам къде се предлага тази козметика...

Не се обръщай назад, може би нещо те настига!

Тема Re: Ив Рошенови [re: 7karina]  
Автор nith (непознат )
Публикувано22.01.06 10:34

Имат магазин на "Графа" - за парфюмите не знам, но продуктите за отслабване са доста добри
Освен това в повечето магазини на "Бонжур" доскоро ги предлагаха също.

Автор Лyничka (неземна)
Публикувано22.01.06 11:28

Аз съм ценител на хубавите парф%ми и определено не съм възхитена, от тези на Ив Роше като трайност и оригиналност на аромата. Нооо, това не зна4и, 4е нямам дваАз много харесвам Ode a la Joie, който е в едно флакон4е като капка със жълта пластмаса. Ползвам си го ей така, за събота и неделя в вкъщи, или пък за някоя екскурзия в планината... понякога си го пръскам на китките, ей така да ми мирише.
И другият който имам е един със зелен 4ай, защото ми действа много ободряващо, особено сега като у4а за изпити, към 3-4 4аса през ноща като ми се доспи и си го пръскам
А за магазините- освен а Графа и в Бонжур, има още един на Витошка, като въврвиш към НДК е от ляво, по-близко е до Патриарха, отколкото до Солунска.(добре ти го обясних, няма що). Другото което можеш да дебнеш, е разните акции и намаления които правят, заслужава си понякога да по4акаш, за да си купи нещо, защото ти го намаляват с 30-40 % и също е на далавера да си направиш карата на магазина, защото все имаш някакви бонуси и то4ки и не знам още какво(поне при мен е така). Ииии да стане ясно 4е не съм рекламен агент на марката

Omnia vincit amor

Автор Shina (търсеща)
Публикувано22.01.06 15:46

Здравей 7karina

Козметика от среден клас. Твърди се,че всичко е натурално. Аз лично харесвам един парвюм казва се "Рядко цвете", за съжаление не се сещам как се пише на френски. Имам карта, с която събираш точки при покупка над 10 лв. Картите се издават само в Центовете им. Такъв е магазина на Витошка. Сега от коледните разпродажби си купих серум против бръчки за 10 лв. и съм много доволна. Преди време имах душ-гел и много ми хареса. Миналата година ми изпратиха каталог и карта за еднократна покупка с 30% намаление. Останах доволна защото купих коледни подаръци от там с 30%. Сега имат намаления до края на месеца но не съм ходила.
Успех

Автор meryl (streep)
Публикувано22.01.06 16:11

За парфюмите нищо не мога да кажа, но душ гела с бамбук е мммм
страшен!

Автор Cl (colour index)
Публикувано22.01.06 17:41

1. Качествени са - трайност + букетиране
2. Непедерастки (никакви там долчета-габани, версачета, арманита и тем подобни смотаняшки и дембилски миризляци).
3. Много приятни аромати

Автор brawn ()
Публикувано23.01.06 10:09

Аз харесвам няколко аромата - Натюр, бамбук, лилиум, а в момента ползвам Минг Шу. Не са особено трайни, но си ми харесва как миришат тези парфюми.

Автор тиxa звeзднa нoщ (топла)
Публикувано23.01.06 10:20

Здрасти
Имам този парфюм

и да ти кажа много е траен, харесва ми. Едно време фаворита ми беше този - той миришеше по цял ден. Имаха и един със момина сълза, който вече го няма.
Като цяло- добри са

АвторEcтpeлa (Нерегистриран)
Публикувано23.01.06 10:28

Аз съм много доволна от парфюмите на Ив Роше. Трайни са и ароматите им са супер приятни.
Предлагат козметиката на Ив Роше във веригата магазини Бонжур, а на Попа има и фирмен магазин Ив Роше.

Автор surfline (veche poznat)
Публикувано23.01.06 10:56

От парфЮмите им съм полzвала НатЮр, Минг Шу, Шафали, Ирия и О´де ламур (или неЩо подобно_в роzово ШиШе и с форма на сърце)....да си приzная, че съм доста приятно иzненадана от качество/цена...особенно НатЮр_ът на мен е много траен, Шафали и О де ламур са доста сладникави, но пак са трайни, Минг Шу и Ирия са леки и типични пролетни парфЮми (при мен те поне иzчеzват доста бърzичко)...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.