|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Парфюми Avon
|
|
| Автор | 3aзa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.01.06 11:18 |
|
|
Момичета, доволни ли сте от парфюмите на Avon? Аз си харесах новия им парфюм "Be Kissable" и се изкушавам да си го поръчам, но не знам дали ще е траен? Вие какво ще кажете? 
| |
|
Тема
|
Re: Парфюми Avon
[re: 3aзa]
|
|
| Автор |
3BE3ДA () |
| Публикувано | 20.01.06 11:52 |
|
|
Фаворит ми беше PINK SUEDE, но доколкото разбрах са го спряли вече, ако някой знае парфюм с подобен аромат да сподели
Иначе има и други хубави, аз съм доволна от Авон
| |
|
Тема
|
Little Black Dress?
[re: 3BE3ДA]
|
|
| Публикувано | 20.01.06 13:15 |
|
|
А какво ще кажете за Little Black Dress? Наскоро си го харесах и мислех да си го поръчам, но една приятелка, която е представител, ме разубеди. Като го пуснали в началото, си го взела и бил много траен, но след време и го подарили същия и бил направо разреден в сравнение с предната опакова. Та това ме спира да си го взема, макар че много ми харесва. Пък новият е на много изгодна оферта- около 16лв заедно с подарък парфюмен спрей или нещо подобно беше. Но това пък ме кара да се замисля до колко ще е траен, щом е толкова евтин.
| |
|
Тема
|
Re: Little Black Dress?
|
|
| Автор |
PPP (една) |
| Публикувано | 20.01.06 14:00 |
|
|
Мен този парфюм ме зариби за AVON. Вземи си го, не мисля, че е променен. А и за тази цена си струва.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
kopche (добро) |
| Публикувано | 20.01.06 14:02 |
|
|
Be Kissable определено си е тоалетна вода. Но, иначе ухае много приятно, поне това, което надушвам от ароматизираната страница.
И на мен много ми хареса. Бих си го взела, но имам друго ухание в момента.
Също така от 'подушване' съм си харесала Incadensense и Extraordinаry. Страшно ми допадат като ухание. А, дали е така в действителност е друг въпрос.
Решила съм ако нещо купувам за пръскане от тях- това да е!
| |
|
Тема
|
[re: kopche]
|
|
| Публикувано | 20.01.06 14:15 |
|
|
А, то и аз в момента имам 2 други парфюма (единият е почти нов, а другият наполовина), но това изобщо не ме спира да си харесам още 1 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Дopoти (Altava) |
| Публикувано | 20.01.06 14:28 |
|
|
Според мен можеш да се ориентираш по цената. Съмнявам се, 4е за 15 лв ще е траен. Но и на мен ми хареса миризмата
Аз си взимам вече втора опаковка от summer white (май така се казваше) той е 10лв когато е в промоция, трае 1-2 часа, не повече, но е супер свеж. Слагам си като ходя на фитнес, не е натрапчив и ухае точно колкото за тренировката
Иначе имам и Incadensense, той е по-траен и мирише страхотно! 
Don't cry because it is over, smile because it happened.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Shagrath (неква си там) |
| Публикувано | 20.01.06 14:40 |
|
|
купувала съм 5-6,що-годе траен от тях беше само Incadensense,другите бяха много зле,след час-два не миришеш изобщо! 
Категорична съм че повече от Ейвън парфюм няма да купя!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
marybe (Усмихната) |
| Публикувано | 20.01.06 14:40 |
|
|
Моите фаворити определено са "Little black dress" и розовия "Celebre", но от двата втория ми е най - любим и определено е доста траен .
А що се отнася до "Be kissable" още не ми е попадала брошура да го помириша, но ако е на изгодна цена и имаш възможност защо пък да не го пробваш
Най-нетраен пък ми стоеше " Incadensense", въпреки че ми допада като аромат...
Редактирано от marybe на 20.01.06 14:42.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
gerda® (прескачам локви) |
| Публикувано | 20.01.06 14:45 |
|
|
Аз пък си падам по Treselle eau de parfum.Съчетан с боди лосиона стои страхотно! От Коледния каталог си взех Treselle eau de parfum silver, който пък беше и лимитирана серия, но е различен и доста по нетраен от първия. ...а и цената му не е за пренебрегване - 21.90 - 50млл. Но ...еех Silver rain [image] http://www.handbag.com/graphics/library4/silverrainperfume200.jpg[/image]мечтииииииии 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|