Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:19 16.11.24 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема отново за крема за лиценови  
Автор мopckи_зaлeз (дръзка)
Публикувано12.01.06 22:51

С риск да стана досадна отново едно въпросче за крема за лице, щото нещо търсачката при мене не работи. На 22 съм, с мазна кожа, от време на време се появява някоя пъпчица тука таме, но от 1 седмица откакто настана големия студ, кожата ми е невероятно суха и изпръхнала . Какъв крем бихте ми препоръчали? Благодаря ви предварително, страхотни сте всички

Мечтая за тройка с Анджелина Джоли и Брад Пит

Тема Re: отново за крема за лиценови [re: мopckи_зaлeз]  
Автор divinora (nepoznata)
Публикувано13.01.06 18:12

Може би временно нещо по-подхранващо и хидратиращо? Някъде четох напоследък че хидратиращ крем в студа е О'К, стига да не се нанася непосредствено преди да излезе човек. Трябва да мине време, половин - еди час. Ако намеря статията ще я постна, защото ми се стори че съдържа много полезни неща за зимата.
А предложения...не знам за каква ценова категория питаш, но има един крем на Регал с екстракт от акациев мед, подхранващ и възстановяващ, който (при положение че не си алергична към мед!) може би ще ти свърши работа, попива бързо и не е тежък. Също на Арома Natural AHA крема за всеки тип кожа. Друго... на Dior Hydra action Rich creme, или на Clarins Eclat du Jour Energizing Morning Cream.

Автор brianna ()
Публикувано13.01.06 18:57

В момента използвам на Виши-Термал фикс 1.
Аз съм с нормална към суха кожа.
Крема е за дехидратирана кожа,така че мисля,че ще е добър и за теб.

Тема Re: отново за крема за лиценови [re: brianna]  
Автор мopckи_зaлeз (дръзка)
Публикувано13.01.06 19:48

Благодаря ви за отговорите, на дивинора, която винаги се отзовава, на теб благодаря персонално :), днеска пообиколих няколко аптеки и козметични магазини, навсякъде ми препоръчваха кремове за суха кожа, а моята е мазна и се страхувам да не се омазни още повече. Иначе досега ползвах хидратиращите на лореал, но искам да отбележа, че не съм го ползвала при такива ниски темперетури, а и преди 2 седмици свърши. Сега за 3 дни кожата ми стана като на крокодил, взех един крем на майка ми анти ейдж, пооправи се малко днес , но не искам дълго да ползвам крем 40+

Мечтая за тройка с Анджелина Джоли и Брад Пит

Автор _fungi_ (отровна)
Публикувано13.01.06 22:08

Боя се че моята препоръка може да се окаже неприложима за теб, но все пак ако успееш да се сдобиеш с кремчето си заслужава да се пробва. Та значи говоря за Dove essencial elementst day cream. След като четох много отлични отзиви за тези кремове от divinora при първото си пътуване извън БГ се сдобих с един (divinora беше препоръчала нощния крем на dove, но аз нали съм разсеяничка не съм допрочела и си купих дневен). Кремчето е чудесно и кожата ми в тези студове се чувства прекрасно. Вярно че съм на почти 30 и кожата е по-зряла, но през лятото е смесена към мазна, а през зимата изсъхва доста. Та с това кремче е като "бебешко дупе"! Ако ти се удаде случай непременно си го вземи!

Тема Re: отново за крема за лиценови [re: _fungi_]  
Автор engelchen (търсеща)
Публикувано14.01.06 23:38

а този крем на dove откъде си го купила, аз в Германия не мога да го намеря, няма го и на сайта на фирмата...

а съм им голям фен, бих го пробвала с голям кредит на доверие

Тема Re: отново за крема за лиценови [re: engelchen]  
Автор _fungi_ (отровна)
Публикувано14.01.06 23:41

Ами аз си го купих от Холандия. Намерих го в първата дрогерия в която влязох, т.е. не е някаква рядкост, предполагам. Другият вариант е да съм била невероятна късметлийка.

А сега се разрових и в холадския сайт на Dove и открих това
<http://www.dovemoment.nl/producten.html> (май не го копирах свястно като линк, но не знам как се прави ). Но трябва да отбележа, че това което си купих аз изглежда по-различно, явно са си сменили опаковките, и моя крем e с SPF 8, а не 4 както пише на сайта. Не разбирам изобщо холандски, така че други подробности не мога да дам.

Успех в търсенето

Редактирано от _fungi_ на 15.01.06 00:00.

Тема Re: отново за крема за лице [re: мopckи_зaлeз]  
Автор nosferatuska (нощна)
Публикувано15.01.06 02:35

Пробвай с флуида за смесена кожа на Юсерин, много е хубав и не е скъп

Тема Re: отново за крема за лиценови [re: _fungi_]  
Автор divinora (nepoznata)
Публикувано15.01.06 19:58

Така е, опаковките са малко променени, и освен продуктите които са на сайта от известно време има още няколко към серията Essentiele elementen - дневен лосион във флакон с помпичка и крем с фактор 8, крем за около очите, и още нещо почистващо- всекидневен пилинг май. Доколкото знам Dove за лице в Европа има само в Холандия и Португалия, не съм сигурна за други държави. В Холандия има освен това и една друга, по-лека серия на Dove за лице - Oxygen, която не можах да намеря на никой друг сайт, нито в Европа, нито на друго място Може би съществува под друго име.
А, да - не си била късметлийка, просто Dove тук се продава навсякъде, дори и в супера

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.