|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
пазаруване онлайн
|
|
Автор |
brianna () |
Публикувано | 02.01.06 01:15 |
|
Препоръчайте ми някой саит от който сте пазарували онлайн и сте доволни.Интересуват ме тези за парфюми и декоративна козметика.
| |
|
| |
Тема
|
Re: пазаруване онлайн
[re: brianna]
|
|
Автор | kid loco (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.01.06 11:23 |
|
подкрепям мнението на ЗВЕЗДА от личен опит
| |
|
този на дир-бг не е лош,има и разнообразие
| |
|
www.strawberrynet.com
| |
Тема
|
[re: brianna]
|
|
Автор |
Nevena (приземих се) |
Публикувано | 04.01.06 06:07 |
|
- евтини тестери и опаковани парфюми, спряни от производство бяла и декоративна козметика. Американска, трудно откриваема в Европа парфюмерия и козметика. Всяка седмица ги ползувам. Имах проблем веднъж, но го решиха бързо (беше по Коледа). Безупречно пакетирана стока.
- по-евтин от френския ebay.fr. , но си има недостатъци, като: несигурност в произхода и как е съхранявана стоката, не винаги можеш да купиш веднага, не е сигурно, че ще спечелиш наддаването, няма опция осигуровка загуба итн., чела съм, че понякога се предлагат ментета, но не ми се е случвало.
| |
Тема
|
[re: divinora]
|
|
Автор |
Nevena (приземих се) |
Публикувано | 04.01.06 06:16 |
|
Хей, голямо благодаря за ebay! Вие ми го препоръчахте когато бях пуснала подобен въпрос и оттогава редовно се ровя там. От опит установих, че най-добре снабден и евтин е британският сайт. Вчера си взех от там White diamonds 100ml EDT без капачка за 14 GBP Brit Red 100ml EDP за 20 GBP. Тестери, разбира се, но за лична употреба е идеално. Още веднъж благодаря от сърце.
| |
Тема
|
[re: Nevena]
|
|
Автор | kari (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.01.06 09:29 |
|
az sum dovolna ot saita na Donna , po koleda si vzeh dva parfuma i byaha syvsem ok kakto ot magazina , sega ste si porycham oste edin , i cenite im sa hubavi
| |
Тема
|
[re: Nevena]
|
|
Автор | kid loco (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.01.06 10:41 |
|
все пак внимавайте с този сайт, защото там е много лесно някой да те измами (поне аз съм била свидетел на това).
| |
|
do Bulgaria izvarshvat li dostavka ot tezi saitove? Kolko vreme se bavi porachkata i kakva e gore - dolu taksat za dostavka?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|