|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
шампоан за мазна коса
|
|
Автор |
kariOO7 (непознат
) |
Публикувано | 13.12.05 11:05 |
|
Моля, препоръчатейте ми шампоан ! Моята коса по-принцип е мазна, но от както преди две години се преместих от Варна в София нещата станаха ужасни Трябва да си мия косата на два дни! Някой ползвал ли е шампоан, от който косата му да изглежда добре и да не се мърси така бързо?
Благодаря
| |
Тема
|
Re: шампоан за мазна коса
[re: kariOO7]
|
|
Автор |
PPP (една) |
Публикувано | 13.12.05 11:12 |
|
Водата в София е доста мека, вероятно това е причината за по-бързото омазняване на косата ти.
Препоръчвам ти да ползваш шампоани за обем. Тези за мазна коса само засилват проблема още повече.
| |
|
Аз пък имам още по-ужасен проблем и от твоя...краищата на косата са ми адски сухи а нагоре мазна и какъвто и шампоан да купя немога да получа равномерно разрешение на проблема извинявай малко не съм по-темата..но да се върнем към темата засъжаление немога да ти отговоря... защото по горе ти пбясних..пожелавам ти да попаднеш на нещо добро и да споделиш с нас 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
rhemedios (пиле шарено) |
Публикувано | 13.12.05 15:59 |
|
И аз имам такъв проблем и си мия косата през ден Това са шампоани препоръчани от мимичетата в клуба, които при мен не подействаха за съжаление:
- Клоран за мазна коса с коприва
- Палмолив ароматерапи, лилав
- Глисс кур за мазни корени и сухи краища
Аз мисля да се пробвам сега с някой професионален шампоан (май някой спомена Лореал), но незнам откъде се купуват
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Gergi (любимка) |
Публикувано | 13.12.05 16:33 |
|
Мисля, че проблемът ти не е само точно в шампоана, какво друго слагаш по косата си след шампоана?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
desi69 (Ky-Ky) |
Публикувано | 13.12.05 17:57 |
|
е, ти през колко време искаш да си миеш косата? през 1 седмица ли?:-)))))
Моята също е мазна, мия я всяка сутрин преди работа-използвам шампоан за обем-марката е без никакво значение, после слагам малко балсам за нормална коса(но не в корените), марката също е без значение...Косата ми е дълга и доста гъста, изглежда здрава и жизнена , въпреки, че всеки ден я мия през последните 10 години. Съвета ми е, хич не си жали косата от миенето-няма нищо по-хубаов от чиста коса. Повярвай ми, миенето не я изтощава стига да използваш шампоани за честа употреба, пък макар и съвсем обикновени
...and our time will come...not today, but soon enough...
| |
Тема
|
[re: rhemedios]
|
|
Автор |
yery () |
Публикувано | 13.12.05 18:05 |
|
Лореал професионал можеш да ги нямериш във фризьорските салони, които работят с продуктите на Лореал . На бул. Скобелев (в близост до НДК) има салон в който имат от тази серия, също в салоните на Кало, Митко Дамов и Капанов 
| |
|
Ще ми напишеш ли на английски как точно се пише шампоана за мазни корени и сухи краища?
| |
|
Съгласна съм абсолютно с теб- и моето мнение е, че честото миене не изтощава косата. И мисля си...този израз "често миене на косата" не е ли абсурден в наши дни на развито общество... Както и да е, друга ми беше мисълта.
И аз мия ежедневно моята коса. Използвам шампоан Фруктис на Гарние. Той е за честа употреба и на моята коса действа много добре.На краищата слагам балсам или маска за боядисана коса.
Обичам да обичам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Лyничka (неземна) |
Публикувано | 13.12.05 23:20 |
|
Аз с голямо недоверие си купих преди време Curbicia на Rene Furterer, за регулирането на мазен скалп независимо от типа на коса, но останах приятно изненадана. От тогава го ползвам от време на време по две опаковки за регулиране. Дава ми доста добър ефект, успявам да до докарам до две миенета на седмица.
Omnia vincit amor
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|