Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:02 12.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ПАРФЮМИ НА ЕЛИЗАБЕТ АРДЕНнови  
Авторbawarka (Нерегистриран)
Публикувано16.11.05 10:43

здравейте мили моми4ета много ми похвалиха като трайност парфюмите на елизабет арден/бюти / и 5-то авеню, вие ползвали сте нещо и ако да какво, а видяхте ли цените в новия сайт за парфюми donna.bg, разликата с конкорда е много голяма, а ве4е много пъти сме обсъждали темата за "фалшивите" парфюми , ни ние в бг и от дълбоката провинция сме малко затруднени във възможностите си за ка4ествена покупка още пове4е пък избор като тестване на мостра и т.н, но пък вие сте насреща с вашите препоръки и това ми е помагало на мен лично много пъти

Тема Re: ПАРФЮМИ НА ЕЛИЗАБЕТ АРДЕНнови [re: bawarka]  
Автор тиxa звeзднa нoщ (топла)
Публикувано16.11.05 10:53

Хм, странно...Пето Авеню е ужасно нетраен по принцип.
А относно гет.бг и аз исках да знам преди време, дори в архива има тема по този случай, ако ти се рови. Но исках да кажа друго - моя приятелка си взе оттам точно Пето Авеню и определението и беше буквално: "сироп"
Та и аз се отказах да вземам оттам Не знам кое наричаш дълбока провинция, но ако искаш нещо качествено по-добре иди до най-близкия голям град и си избери. Чувала съм, че идеални ментета се правят в Турция и се продават по 20 лири 5 броя. На външен вид са еднакви до точката с оригинала, но изненадата идва като си пръснеш - след 30 мин няма никой:(
Успех!

Редактирано от тиxa звeзднa нoщ на 16.11.05 10:55.

Автор Toчицa (.)
Публикувано16.11.05 10:56

Имам впечатление от Splendor, страхотен парфюм е, много е траен все пак е EDP

Определено си заслужава

Тема Re: ПАРФЮМИ НА ЕЛИЗАБЕТ АРДЕНнови [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Автор Toчицa (.)
Публикувано16.11.05 11:03

За Турция си много права Там се опитаха да ми продадат на улицата 5бр. "оригинални" парфюми за 10$ Наистина всичко им е едно към едно с оригиналните, така че нищо не пречи на нашите търговци да пазарят от там и да ги продават тук за оригинални

Тема Re: ПАРФЮМИ НА ЕЛИЗАБЕТ АРДЕНнови [re: Toчицa]  
Автор тиxa звeзднa нoщ (топла)
Публикувано16.11.05 11:05

Мда, и на мен така ми каза тази приятелка и по ирония на съдбата тя е същата дето си взе парфюма от гет.бг

Тема Re: ПАРФЮМИ НА ЕЛИЗАБЕТ АРДЕНнови [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Автор Toчицa (.)
Публикувано16.11.05 11:14

Splendor-a баща ми го купи от free shop от Израел, и определено си е истински, но за България незнам

Тема Re: ПАРФЮМИ НА ЕЛИЗАБЕТ АРДЕНнови [re: Toчицa]  
Автормиrличka (Нерегистриран)
Публикувано16.11.05 11:41

Също и най-новия After Five, който е изключително траен и както всички останали на Арден много свеж.

Автор .Linda. (Loring)
Публикувано16.11.05 12:21

Мда, ползвала съм Бюти, но после започна майка ми да го ползва, защото реших, че е за по-възрастна жена.
Иначе и двете сме много доволни...
А точно снощи питах една прителка с какъв парфюм е, защото ми хареса, и тя каза 5-то авеню, нищо че е стар .

Трайни са и двата, потвърждавам

...I just died in your arms tonight
It must have been something you said...

Автор Lora_K ()
Публикувано16.11.05 13:58

Здравей,
И двата парфюма, които споменаваш според мен са много добри и много трайни.

Тема Re: ПАРФЮМИ НА ЕЛИЗАБЕТ АРДЕНнови [re: Lora_K]  
Авторyonona (Нерегистриран)
Публикувано16.11.05 15:53

Az moga samo da izkazha mnenie za Green Tea. Strashno osvezhavasht miris, no veche do vratata na rabotata e otminal:) Kremat obache ot tazi seriya e STRAHOTEN!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.