|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Варненска среща!!!!!
|
|
Автор |
Venus Shy (оптимист) |
Публикувано | 18.11.05 16:51 |
|
Момичета от Варна и гости на Варна,заповядайте на изключително приятна среща на клуб Козметика......04.12.2005г/неделя/....добре ли е ?Обявявам по-рано за да можете да си планувате събитията!Нямам търпение,да пием чай,да хапваме и говорим ....хайде момичета включвайте се и коментирайте удобна ли е а датата,какъв да е часът,къде да е срещата!!!!   
| |
|
Първият обичаен заподозрян е на линия! Там съм!!!   И нямам никакво търпение да идва 4/12  
| |
|
и за точица съм сигурна...но зная че има и други варненки
| |
|
Потрай малко, петък вечер е В понеделник ще е навалицата *дай, Боже*  
| |
|
Аз още няма да съм във Варна Обаче ще следя отблизо събитието А като си дойда може ли пак да се съберем на хапване и сладки приказки, молямолямолямоляяяяяя 
| |
|
За тебе специално паааааааааак!!! Споко  
| |
Тема
|
Re: Варненска среща!!!!!
[re: Venus Shy]
|
|
Автор |
Gergi (любимка) |
Публикувано | 19.11.05 12:32 |
|
Емии, има голям шанс и аз да съм тогава във Варна, но не е 100% сигурно, така че пак ще се обадя 
| |
|
Мацки, много искам и аз да дойда! От Несебър съм, имам около час и нещо път. Ще следя темата и дано да съм свободна тогава.
Разкажете как мина предната ви среща!
Жената трябва да си знае цената, но никога да не я назовава.
| |
|
Мисля, че последния автобус за Несебър е към 18 часа за връщане. Значи срещата трябва да е обедна някъде. Ако другите момичета са съгласни, аз нямам против, стига да им е удобно неделя в обедно време
Би било чудесно да дойдеш А предната ни среща мина в много приказки, смях и хапване - дивинора, авторката на темата, точица и моя милост 
| |
|
Дано да успееш, ще се радвам много да се запознаем! 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|