Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:16 13.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Мнения за Happyderm на L'Oreal?нови  
АвторEcтpeлa (Нерегистриран)
Публикувано25.10.05 17:05

Какво ще кажете за това кремче? Или вече сте го бистрили надълго и нашироко?

Тема Re: Мнения за Happyderm на L'Oreal?нови [re: Ecтpeлa]  
Автор ***** ()
Публикувано25.10.05 18:14

Аз го пробвах от тестер и не съм доволна. Основното, което не ми хареса е аромата - много силен и натрапчив, а и не по вкуса ми. Иначе като кремче горе-долу добро ми се стори, но само за вечер, защото няма слънцезащитен фактор и бавно попива.

Автор dari_77 (:-))
Публикувано25.10.05 18:27

Според мен кремчето е хубаво, въпреки че не се оказа подходящо за моята кожа и след няколко дни употреба, мимическите ми бръчки станаха по-видими. Имам и флуида и крема, и двата си ги купих за суха кожа. Мисля си, че този крем е подходящ за млада кожа /не повече от 20-25 год/.

Тема Re: Мнения за Happyderm на L'Oreal? [re: Ecтpeлa]  
Автор scintilla (минаващ)
Публикувано26.10.05 10:45

Бистрили сме го това кремче вече надълго и нашироко, но хайде и аз ще си кажа пак мнението! По препоръки на девойките от този форум си бях купила кремчето (по-точно флуида). Отначало ми направи добро впечатление - попива бързичко, не мазнее след нанасяне. Жалкото е, че в последствие след известно използване констатирах, че не ми хидратира кожата достатъчно!

Тема Re: Мнения за Happyderm на L'Oreal?нови [re: scintilla]  
Публикувано26.10.05 10:56

Флуидите по принцип са с по-лека консистенция от кремовете и затова ти се е сторило, че не хидратира достатъчно.
Аз си взех крема за нормална към смесена, но още не съм го пробвала, не съм свършила стария. Опасявам се, че може малко тежичък да ми дойде, но пък може би за този сезон ще е добре.
Като го започна, ще споделя и свой личен опит.
Благодаря ви!

Автор Perfy ((ex "perf"))
Публикувано26.10.05 13:14

Ползвам същия (за нормална към смесена кожа) от 2-3 седмици, но не ми хидратира добре кожата на бузите, въпреки че съм със много мазна кожа, склонна към постоянно лъщене. Преди това ползвах мостра на крема за суха кожа, който ми хареса повече.

Тема Re: Мнения за Happyderm на L'Oreal?нови [re: Perfy]  
Публикувано26.10.05 13:54

Аз досега използвах Triple active jour на L'Oreal, пак за нормална към смесена и бях доволна, но реших да сменя за идния сезон... Но дори и той на моменти ми идва малко мазничък...

Автор dari_77 (:-))
Публикувано26.10.05 14:08

Е щом този ти идва мазничък, значи Хепидерм ще ти хареса.

Тема Re: Мнения за Happyderm на L'Oreal?нови [re: dari_77]  
Публикувано26.10.05 14:17

АвторLola (Нерегистриран)
Публикувано26.10.05 22:52

Аз го ползвам и съм супер доволна много ми харесва.Слагам го вечер и на другия ден кожата направо ми сияе ..това е от мен

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.