|
|
|
Тема
|
thaloderma
|
|
| Автор | jewel (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.09.05 11:10 |
|
|
Здравейте момичета,
може ли някоя от вас да ми каже нещо за тази марка /българска е/. Вчера, търсейки Родиола в Халите /така и не открих къде точно я продават, от сайта знам, че я продавали в Халите/, попаднах на нея, но от продавачката почти никаква инфо не можах да изкопча.
Моля, ако сте я ползвали да споделите
Приятен ден на всички и много ви благодаря
| |
|
|
|
ползвала съм крема им за крака и съм много доволна но от продуктите за лице нямам впечатления ...
| |
|
Тема
|
Re: thaloderma
[re: jewel]
|
|
| Автор | Kid Loco (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.09.05 11:49 |
|
|
аз съм ползвала лосион (?) за тяло за суха кожа и направо се родих, кожата на краката ми е много суха и имам големи проблеми. ама трудно се намира, аз на изложение си го взех.
| |
|
|
|
Провери по аптеките, особено такива, които са по-големи. Иначе и аз съм довлна от кремовете им за ръце и лосиона за много суха кожа. Ползвах един нощен крем за лице за мазна кожа, но не ми допадна.
| |
|
Тема
|
Re: thalloderma
[re: Rosabelle]
|
|
| Автор | actress (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.09.05 16:32 |
|
|
аз ползвах слънцезъщитната им и балсама им за след слънце и наистина бяха много добри
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Shina (търсеща) |
| Публикувано | 13.09.05 16:54 |
|
|
Много добра фирма - Варненска. Ползвала съм почти всичко и съм много доволна. Продава се във веригите Лечител. Кремът за лице Magic - страхотен.
Успех. Радиола се продава по каталог. Аз си взех една маска, нищо особено. Смятам, че е серия подобрена серия Колагена, защото Радиола се произвежда от същата фирма МОд ..., от Пловдив, но на Колагена нещата са доста по евтини.
| |
|
|
|
Досега не съм попадала на по-добър крем за крака. Дори Scholl (така ли се пишеше? ) пасти да яде.
How to feel free if my freedom to LIVE is limitted by yours to EXIST...
| |
|
|
|
Присъединявам се към мнението за крема им за крака - много е добър, а цената е смешна - определено беше под 2 лева...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
bonbon (сладък) |
| Публикувано | 15.09.05 22:11 |
|
|
Фирмата е варненска, основана е от моя преподавателка във фармацевтичния институт и съпруга и , който е професор по фармакология.Разработките са по техни рецепти, изключително с натурални български продукти и билки.Явно не търсят комерсиални цели и са на много сностни цени.Всичко което съм пробвала е с добро качество, даже мисля много по-добро от някои прехвалени чужди марки.
Човек е свободен доколкото сам си позволи!
| |
|
|
|
Купих си нощен крем за чувствителна кожа за 2.12 лв. Кремчето е много хубаво! Засега съм много доволна! Даже се двуумях, дали да не се възползвам от промоцията, която са направили - дневен и нощен крем за суха, мазна, чувствителна кожа за 3-4 лв. 
| |
|
|
|
|