|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Za liceto sled sharka
|
|
Автор | lna (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.05 12:33 |
|
Molia vi momichete, pomognete!
Na 25 sym i se "syvzemem" ot dosta tejka forma na varicela.Licete mi postrada nai-mnogo i sega sym s edni ujasni cherveni i vdlybnati belezi i me e strah da ne ostanat zavinagi:(
V momenta ot edna sedmica izpolzvam Kontratubex, no ne vijdam niakakyv zabelejim efekt.
Molia vi daite syvet s kakvo da gi maja, che napravo syrceto mi se sviva kato se pogledna v ogledaloto.....
| |
Тема
|
Re: Za liceto sled sharka
[re: lna]
|
|
Автор |
koтka (ангорска) |
Публикувано | 02.09.05 12:40 |
|
Ако не си пипала пъпките по лицето, би трябвало да изчезнат белезите. Иначе химическият /или билковият пилинг, извинявам се ако съм в грешка, дано някой ме поправи ако е така/ пилинг премахва белези, доколкото знам от типа на тези от акне, мисля че би трябвало да ти помогне. Но не съм сигурна пак казвам! Иначе основното заради което се включих е Контратубекса. Като провеждаш курс с него не трябва да се излагаш на слънце! Внимавай. Аз се бях засилила да го ползвам за заличаване на стрии, но в аптеката жената ме посъветва, ако ходя на море, да си го взема зимата, когато няма да си показвам кожата на слънце!
| |
Тема
|
[re: koтka]
|
|
Автор | At (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.05 12:43 |
|
Сигурна съм, че ще изчезнат белезите. Моя приятелка изкара шарка на около 24-25 години и вече няма и следа от белези. Тя ползваше един крем за белези след операция, но в момента не се сещам как се казваше
| |
Тема
|
[re: At]
|
|
Автор |
koтka (ангорска) |
Публикувано | 02.09.05 12:47 |
|
Нещо от рода на Контратубекса е било. Аз се сещам за още един такъв крем - Мадекасол май се казваше!
| |
Тема
|
|
|
Автор | At (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.05 13:14 |
|
Изобщо нямам спомен
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PPP (една) |
Публикувано | 02.09.05 15:10 |
|
Да, Мадекасол е такъв крем, доста добър, но той е за вдлъбнати белези. Има значение дали белегът е вдлъбнат или изпъкнал, за лекарството.
| |
Тема
|
[re: PPP]
|
|
Автор |
Nike (amatjor) |
Публикувано | 02.09.05 16:13 |
|
Помниииш. Браво.
Мадеказол е крем против вдлъбнати белези, а Контратубекс е против изпъкнали белези. И задължително слънцезащитен крем.
| |
Тема
|
[re: Nike]
|
|
Автор |
sarsaparila (истинска) |
Публикувано | 03.09.05 20:20 |
|
Наистина ли е така-Мадеказол за бдлъбнати ,а Контратубекс за изпъкнали?Аз знам,че е точно обратното(каза ми го дерматолог)И аз се плескам с контратубекса и се чудя защо не виждам резултат.
| |
Тема
|
[re: sarsaparila]
|
|
Автор |
Nike (amatjor) |
Публикувано | 04.09.05 00:14 |
|
Незнам. На мен ми бяха казали обратното. Ходи разбери сега.
| |
Тема
|
[re: lna]
|
|
Автор |
ha6i (different) |
Публикувано | 05.09.05 12:26 |
|
Здравей!
Знам как се чувстваш, понеже и аз карах доста тежко варицела преди около 2 месеца (на 15 съм). И моето лице беше на дупки. Не се бях чесала и бях в паника така ли ще си останат белезите. Третирах ги с Мадекасол без да се консултирам с лекар (ползвала съм го преди години заради белези, получени при други обстоятелства и лекорството заличи всичките ми тогаващни белези). Ползвах лекарството 2-3 седмици.
Не знам дали от лекарството или от времето, но сега най-дълбоката дупка почти се изглади, а всички други белези са заличени.
Сигурна съм, че скоро и ти ще се радваш на напълно гладко лице!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|