|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Да се похваля с новия си тен!!!
|
|
Автор |
Venus Shy (оптимист) |
Публикувано | 15.08.05 16:04 |
|
Здравейте,момичета!
Толкова съм щастлива,най-накрая дойде и във Варна тази толкова жадувана от мен спрей-кабина Калифорния тен и наистина съм страхотно кафевичка,който от вас е решил да не се отказва,а напротив,много сладко маце съм със тен и за мое щастие на сватбата ще съм кокона,а не бяла "болнава" булка!!!  
| |
Тема
|
Re: Да се похваля с новия си тен!!!
[re: Venus Shy]
|
|
Автор | Moнoнoke (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.05 16:16 |
|
Честито! Колко ти струваше?еднократна ли е продцедурата и каква е трайността ?
| |
Тема
|
[re: Moнoнoke]
|
|
Автор |
Venus Shy (оптимист) |
Публикувано | 15.08.05 16:42 |
|
Благодаря ти!Струва 29 лв!Момичетата ми казаха 10 дни,но аз им казах че ми е за повод и честно да ми кажат колко точно тена е готин-отговора бе-до 4 ден е прекрасен и е факт 3 ден съм с прекрасен тен,а сега има промоция с един ваучер който получих от тях ще посетя 2 пъти кабината/т.е.ще си платя/,третия път ще ми е безплатно! А процедурата наистина е за по-малко от 1 минута!!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Moнoнoke (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.05 16:55 |
|
Страхотно Благодаря ти много ще се разтърся в София за такъв салон 
| |
Тема
|
|
|
Автор | kahlua (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.05 17:13 |
|
аз обаче не разбрах в кой салон точно се предлага тази процедура, че и на мен ми се ще да пробвам. хайде кажи като минат повечко дни и почва да пада тена, равномерно ли става или остават петна. и още нещо колко тона почерня горе долу, то как да ми обясниш де ама примерно колкото колко посещения на солариум се равнява
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gal (oxygen) |
Публикувано | 15.08.05 22:13 |
|
Aз ползвах Холивуд Тен тук в София, изглежда много тъмно първите дни, после след 4тия започва да се отмива бавно и пада сравнително равномерно.
| |
Тема
|
[re: gal]
|
|
Автор | ani (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.08.05 00:08 |
|
kolko vreme ti darja tena.stana li kato ti pada na petna.sled kolko vreme si napravi
| |
Тема
|
[re: kahlua]
|
|
Автор |
Venus Shy (оптимист) |
Публикувано | 16.08.05 15:49 |
|
Трудно ми е да ти обясня колко тона,но ако си гледала рекламата на спрей-кабините как мацката си отмества банския и остава бяла следа-факт е аз бях по прашки и разликата е огромна,на солариум не ходя за да ти обясня чрез него,но да си призная цяло лято да ходя на море такава не мога да стана!Днес ми е четвъртия ден и продължавам да съм с готин тен ,само на едно място на лицето ми където сложих гелче на Авен с гликолова киселина/заради гадна пъпка /ми се е избелило мястото/разбираемо защо/,но го покрих с фдт!А като започне да пада ще пиша пак!но като се замисля аз съм доста внимателна-не ползвам душ гел със скраб както досега ,а такъв който хидратира!
| |
Тема
|
|
|
Автор | ally (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.08.05 16:18 |
|
Къде във Варна предлагат тази услуга?
| |
Тема
|
[re: ally]
|
|
Автор |
Venus Shy (оптимист) |
Публикувано | 16.08.05 16:29 |
|
Соларно студио Ерголайн,бул."8-ми Приморски полк"78,тел.694455;694466!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|