Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:58 16.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Да се похваля с новия си тен!!!нови  
Автор Venus Shy (оптимист)
Публикувано15.08.05 16:04

Здравейте,момичета!
Толкова съм щастлива,най-накрая дойде и във Варна тази толкова жадувана от мен спрей-кабина Калифорния тен и наистина съм страхотно кафевичка,който от вас е решил да не се отказва,а напротив,много сладко маце съм със тен и за мое щастие на сватбата ще съм кокона,а не бяла "болнава" булка!!!

Тема Re: Да се похваля с новия си тен!!! [re: Venus Shy]  
АвторMoнoнoke (Нерегистриран)
Публикувано15.08.05 16:16

Честито! Колко ти струваше?еднократна ли е продцедурата и каква е трайността ?

Тема Re: Да се похваля с новия си тен!!!нови [re: Moнoнoke]  
Публикувано15.08.05 16:42

Благодаря ти!Струва 29 лв!Момичетата ми казаха 10 дни,но аз им казах че ми е за повод и честно да ми кажат колко точно тена е готин-отговора бе-до 4 ден е прекрасен и е факт 3 ден съм с прекрасен тен,а сега има промоция с един ваучер който получих от тях ще посетя 2 пъти кабината/т.е.ще си платя/,третия път ще ми е безплатно!А процедурата наистина е за по-малко от 1 минута!!!!

Тема Re: Да се похваля с новия си тен!!!нови [re: Venus Shy]  
АвторMoнoнoke (Нерегистриран)
Публикувано15.08.05 16:55

Страхотно Благодаря ти много ще се разтърся в София за такъв салон

Авторkahlua (Нерегистриран)
Публикувано15.08.05 17:13

аз обаче не разбрах в кой салон точно се предлага тази процедура, че и на мен ми се ще да пробвам. хайде кажи като минат повечко дни и почва да пада тена, равномерно ли става или остават петна. и още нещо колко тона почерня горе долу, то как да ми обясниш де ама примерно колкото колко посещения на солариум се равнява

Автор gal (oxygen)
Публикувано15.08.05 22:13

Aз ползвах Холивуд Тен тук в София, изглежда много тъмно първите дни, после след 4тия започва да се отмива бавно и пада сравнително равномерно.

Тема Re: Да се похваля с новия си тен!!!нови [re: gal]  
Авторani (Нерегистриран)
Публикувано16.08.05 00:08

kolko vreme ti darja tena.stana li kato ti pada na petna.sled kolko vreme si napravi

Тема Re: Да се похваля с новия си тен!!!нови [re: kahlua]  
Публикувано16.08.05 15:49

Трудно ми е да ти обясня колко тона,но ако си гледала рекламата на спрей-кабините как мацката си отмества банския и остава бяла следа-факт е аз бях по прашки и разликата е огромна,на солариум не ходя за да ти обясня чрез него,но да си призная цяло лято да ходя на море такава не мога да стана!Днес ми е четвъртия ден и продължавам да съм с готин тен ,само на едно място на лицето ми където сложих гелче на Авен с гликолова киселина/заради гадна пъпка/ми се е избелило мястото/разбираемо защо/,но го покрих с фдт!А като започне да пада ще пиша пак!но като се замисля аз съм доста внимателна-не ползвам душ гел със скраб както досега ,а такъв който хидратира!

Авторally (Нерегистриран)
Публикувано16.08.05 16:18

Къде във Варна предлагат тази услуга?

Тема Re: Да се похваля с новия си тен!!!нови [re: ally]  
Публикувано16.08.05 16:29

Соларно студио Ерголайн,бул."8-ми Приморски полк"78,тел.694455;694466!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.