Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:54 14.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема лак за ноктинови  
Автор arrid (непознат)
Публикувано24.07.05 16:49

Здравейте!
Извинявам се ако вече някой е задал въпроса, който аз мисля да поставя, но просто от скоро влизам в клуба. И така, какви марки лак за нокти ползвате? Аз съм си купувала какво ли не, от Golden Rose do Nivea i L'Oreal, да не ги изброявам, пробвала съм повечето от нещата, които се предлагат на пазара, но до сега от нито един не съм оставала доволна. Още не втория ден след като се лакирам или блясъкът се губи и цвета на нищо не заприличва, или лакът започва да се лющи! Понякога дори ми е дотстатъчно да се изкъпя и с лака е готово! Опитвам се ползвам ръкавици при миене на чинии, не пера на ръка, но ефект няма. Споделете вашите впечатления от лаковете за нокти, от кои сте доволни?
Благодаря

Тема Re: лак за ноктинови [re: arrid]  
Автор lionka (новак)
Публикувано24.07.05 18:44

O.P.I. Изключително качество и разнообразие. Задължително е също така използването на топ лак за допълнителна защита.

Автор jojo (МарИна)
Публикувано25.07.05 11:24

Аз съм се спряла на Макс фактор, защото Опи трябва да си ги поръчвам в някой салон. Специално топ лака им е много добър. Много хубав блясък имат в сравнение с тези на Лореал.

Тема Re: лак за нокти [re: arrid]  
Автор Cпacka (добра ламя)
Публикувано25.07.05 12:30

В последно време, след след доста проби и грешки, се спрях на Maybelline - серията Forever Strong. Наистина са доста издръжливи. Но за времето, в което изразходвам около половината шишенце, лакът се сгъстява и започва да губи издръжливост. Но пък този проблем го имам с всички лакове, които съм си купувала.

Пътят към ада е постлан с добри намерения.

Тема Re: лак за ноктинови [re: Cпacka]  
Автор Treselle (член)
Публикувано25.07.05 13:00

Още един глас и от мен за МЕЙБЪЛИЙН- наистина са доста издръжливи... Лакирам се в неделя вечерта и до петък лака си стои, без да се бели...
Като се има в предвид каква жабка съм //, то това си е цял подвиг !
Поздрави !

Автор arrid (непознат)
Публикувано25.07.05 13:28

Благодаря за отговорите. До сега OPI не съм виждала никъде да се продават, освен по реклами в списанията. Да, някой спомена за другия ми проблем с лаковете, като ги купя те или вече са гъсти или бързо се сгъстяват. Аз до сега не съм изразходвала никога цяло шише лак, винаги стигам най-много до половината , обикниовено използвам 1/3 и се принуждавам да го хварля, защото не става за нищо. Да разбирам ли, че топ лакът се поставя върху лака? Може някой да ми се смее ама аз до сега съм използвала само лак и никакви основи или топ или подобни.

Автор Jennifer... (Оптимстка)
Публикувано25.07.05 13:42

Не знам дали зависи само от лака.
Оставам с впечатлението, че и лакирането е от голямо значение, както и да звучи това.
Винаги ми е правило впечатление, че когато ме прави маникюристка, лакът издържа по-дълго. Сравнявам еднакви неин и мой лак.

Не знам дали ще повярваш, направо невероятно звучи, но преди 3 (три) седмици маникюристката ми направи едни щампи - весели летни картинки - на безименните пръсти.
Цяла седмица се занимавам с бои и разредители, ако щеш вярвай, декорацията не мръдна!
За съжаление, отдолу ноктите ми израстнаха вече много и това ще ме принуди вече да се разделя с картинките.
Говоря ти за естествени мои нокти, не за ноктопластика, макар че съм решила да си поставя тези дни.

Преди време ходих при една нова маникюристка. Просто седнах да ме лакира, докато чаках да подстригат дъщеря ми, аз иначе не обичам да си сменям фризьорката, маникюристката и козметичката.
Оказа се, че тя работи с лакове на Арома, което ме накара да се намръщя.
Обаче и това лакиране се запази 7 дни.
По тази причина си мисля, че много зависи и как се нанася лакът.

Може би те го поставят така, че се "запечатва" по краищата, откъдето по-трудно влиза въздух и вода и затова издържа по-дълго.
Също и слоят е по-фин.

Автор Jennifer... (Оптимстка)
Публикувано25.07.05 13:45

Има един продукт на Перфект, доколкото знам, момичетата тук също са много доволни от него.
Нарича се 3 в 1. Прозрачен, но зеленее.
Ползва се за:
1. Основа.
2. Заздравител.
3. Топ.

Не е скъп, но не се сещам за цената.
Разпространен е, намира се лесно.

Тема Re: лак за ноктинови [re: Jennifer...]  
Автор тиxa звeзднa нoщ (падат звезди...)
Публикувано25.07.05 13:47

струва 2лв и нещо - като всичките им лакове

Тема Re: лак за ноктинови [re: Jennifer...]  
Автор Ariolka (Ari)
Публикувано25.07.05 14:46

Моите наблюдения относно издържливостта на лака са следните:
1. добро изпиляване на ноктите и матиране на нокътните плочки (и аз не знам точно как се казва, ама се прави с едно блокче, чиито страни са различни по грапавина пили) малеееееееее моля ви момичета не ми се смейте!
2. основа
3. лак за нокти (истината е, че повечето маникюристки използват евтини лакове, но хубави топ лакове)
4. задължително хубав топ лак
5. да се внимава да не се нараняват ноктите, имам предвид да се удрят в нещо твърдо
6. по възможност да се ползват ръкавици при миене на чинии (а най хубаво вместо ръкавици, ползвайте мъжете си)
И като последно ще кажа, че и ноктите както и всичко останало си е различно при всеки и аз много се дразня, когато на някоя приятелка лака от 1 левче се задържа 5 дена, а при мен от 10 лв. издържа едва един - два. Но аз рядко изпълнявам горните няколко (измислени от мен) точки
Иначе бих похвалила Макс Фактор и Ревлон, мисля че вторият (поне преди няколко години) беше по-добър от първия...
Ох благодаря за вниманието!

Редактирано от Ariolka на 25.07.05 14:48.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.