|
Тема
|
маточинна вода
|
|
Автор | jewel22 (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.07.05 11:26 |
|
Здравейте, момичета,
много често я срещам тази маточинна вода - кажете как се ползва и за каква кожа е.
благодаря на всички
| |
Тема
|
Re: маточинна вода
[re: jewel22]
|
|
Автор |
PPP (една) |
Публикувано | 06.07.05 11:31 |
|
Прочети за водите на "Българска роза"
Мисля, че става за всякаква кожа. Аз лично ползвам розовата вода вместо тоник вече втора година и се чувствам много добре. Ползвала съм и маточинната вода, аптекарката ми каза, че действието е сходно. Аз си предпочитам обаче розовата.
| |
Тема
|
[re: PPP]
|
|
Автор | dani (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.07.05 12:51 |
|
Искам да помоля всички които редовно си купуват маточинна вода да кажат от къде! Аз където и да питам или ме гледат странно или я знаят ама няма - нито в аптеките нито в козметичните магазини! Цял Х.Димитър обиколих, че и Суха река и няма и няма! Накрая се примирих и си купих розова! Обаче искам да пробвам и другата! Моля кажете!!! 
| |
Тема
|
[re: dani]
|
|
Автор |
actress (изследваща) |
Публикувано | 06.07.05 17:25 |
|
има я в ремедиума на ул. шишман. но мирише лошо и моята една седмица след отварянето й почерня, та си взимах втора опаковка и тя почерня ама след 2-3 седмици, а я държа на сянка.иначе наистина има някакво освежаващо действие, ама розовата вода е много по-добра.пък и розовата вода и хидратира 
"След като къщата гори, поне да се стоплим."
| |
Тема
|
А във Варна?
[re: actress]
|
|
Автор | iva (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.07.05 13:45 |
|
А някой знае ли къде се продава във Варна ?
| |
Тема
|
[re: dani]
|
|
Автор | Aиpa (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.07.05 15:27 |
|
"Българска роза" имат щанд с почти всички продукти в едно магазинче за платове на ул"Пенчо Славейков"19.
| |
|
|
|
|