Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:20 17.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема За ФИТОВАЛ-анови  
Автор Treselle (член)
Публикувано06.07.05 11:13

Здравейте, момичета !
Имам мааалко тъпичко питане- Фитовал-а как го ползвате ????
На опаковката пише: НАНЕСЕТЕ В/У ВЛАЖНА КОСА. ИЗЧАКАЙТЕ 5-10 МИН.НЕ СЕ ПОЛЗВА БАЛСАМ СЛЕД НЕГО. ИЗПОЛЗВА СЕ РЕДОВНО.
И така- възникнаха ми следните въпроси:
1. колко пъти в седмицата се ползва- аз си мия косата 2-3 пъти в седмицата, всеки път с него ли ? И така, докато свърши опаковката....?????
2. на моята коса й трябват 2 измивания- това значи ли- мия 1 път+чакам 10 мин и мия 2-ри път и чакам още 10???????? Или -мия 1 път с обикн.шампуан, после 2-рия с Фитовал и чакам 10 мин?
3. косата ми е боядисана и само с него я чувствам суха- ако сложа балсам, ще скапя ли нещо ?!
Мерси в аванс за отговорите и хубав ден на всички !

Тема Re: За ФИТОВАЛ-анови [re: Treselle]  
АвторЛyни4ka (Нерегистриран)
Публикувано06.07.05 14:22

Ще ти дам моето "компетентно" менение, след като ве4е по4ти 2 години ползвам периоди4но Фитовал, в сезоните, когато косата има нужда от подсилване.
Аз имам много дълга коса и ки4ури и си я мия 2/3 в седмицата, също като теб. Схемата е следната= миеш си я веднъж с малко шампоан от Фитовала, изплакваш без да 4акаш, след това на 2 рото миене слагаш пове4ко шампоан насапунисваш обилно и 4акаш около 10 мин. Изплакваш хубаво и слагаш балсам само на краищата ( ако ти е дълга или средно дълга косата). Важното е балсама да на стига до скалпа... така вси4ко ще е ОК.
Не съм рекламен агент на Фитовал, ама капсулите са също много добри

Тема Re: За ФИТОВАЛ-анови [re: Лyни4ka]  
Автор Treselle (член)
Публикувано06.07.05 14:26

Мерси, Луни4ке !
Само да попитам- колко време така- сега си взех маалка опаковчица /100 мл./, да си я свърша ли цялата ?
И кога да почна пак да си се мия с нормален шампуан ?

Авторdonikka (Нерегистриран)
Публикувано06.07.05 15:59

А за невежите ще обясните ли какво точно е ФИТОВАЛ? И за какво се ползва? От къде се купува ?

Тема Re: За ФИТОВАЛ-а [re: donikka]  
Автор actress (изследваща)
Публикувано06.07.05 17:17

и аз се скъсвам да го ползвам вече 5-6-7 последователни опаковки от 200мл, но седя по 3-4 минути с него, смятам, че е достатъчно.

фитовал-а е шампоан за засилване на косата и също против косопад, става и за честа употреба, защото е мек шампоан, с неутрално PH.Съдържа лецитин,протеини, D- пантенол, коприва и други полезни за косата нещица.
има и тоблетки против косопад, които се пият, също и ампули за външно третиране на косата.
производител на продуктите е фармацефтичния гигант KRKA
www.krka.si чийто мисля са разработките на логест, постинор и мн. др, както и марката VITA SKIN
абе въобще работатат е сериозна, а цените много народни

"След като къщата гори, поне да се стоплим."

АвторЛyни4ka (Нерегистриран)
Публикувано08.07.05 14:11

Можеш спокойно да си купиш още една голяма опаковка и да да я полвашдокато свърши.Аз го ползвам по 2,3 месеца непрекъснато и след това някой обикновен шампоан (аз ползвам много шампоаните на Виши), и така още 2,3 месеца... гледам да го редувам. Става за много 4еста употреба, така 4е споко, аз ходя на басейн и си мия косата през ден.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.