Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:50 03.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема pak za fon du tenaнови  
Авторani (Нерегистриран)
Публикувано30.06.05 20:25

mom4ileta svar6i mi fon du tena.polzvah TRANSLUCIDE na loreal i bih mnogo dovolna.oba4e poslednite dni v tei jegi katop se iapotia i napravo imah 4ustvoto 4e mi se mi iz4ezva.pak i ima bliskavi 4asti4i i vse edno satvam mazna na dnevna svetlina.
sas smesena koga sam ,kakav da si vzema ideal balans ili cashmir,spored vas.
s toia cashmira da me stana kato s maska,nali imal pudra vatre.

Тема Re: pak za fon du tenaнови [re: ani]  
Автор Rosty (руса, но умна)
Публикувано30.06.05 22:19

Няма по-добър за мен от Колор стей на Ревлон! Е, малко трудно се сваля вечер, но наистина издържа над 12 часа, не лъщиш като мазна с него, има мноооого фини светлоотразяващи частици, но не се натрапват изобщо. Идеален е! Аз съм доста загоряла, така че моят цвят е номер 4 Сандс беж.
Извинявай, че пиша имената на кирилица, но ми се скапа латиницата

Състезанието не е на бързина, а на издържливост!

Тема Re: pak za fon du tenaнови [re: Rosty]  
Авторaлиca (Нерегистриран)
Публикувано30.06.05 23:25

как точно трудно се маха?

Тема Re: pak za fon du tenaнови [re: ani]  
Автор Luminosa (надеждна)
Публикувано01.07.05 01:17

Cashmir Perfekt!

П.П. Не се притеснявай...със сигурност няма да ти стои като маска...много добре се адаптира към кожата!

Тема Re: pak za fon du tenaнови [re: Luminosa]  
Публикувано01.07.05 16:16

Ами правя сравнение с Hapy light на Буржоа например - тръкваш с тоалетното мляко измиваш лицето с гел и готово (но път и през деня също толкова лесно се размазваш). А Colorstay на Ревлон попива бързо (имал съставка, която се изпарява в момента на нанасянето) и остава идеален вид на кожата! НЕ СТОИ като маска, но разбира се трябва да уцелиш цвета си, на това отгоре е супер траен. Като казвам, че се сваля трудно имам пред вид, че го махам с тоалетно мляко, после с лосион остатъците и накрая с измиващ гел Доста труд, но си заслужава!!! Сега се върнах от фитнеса където се потих 70 мин. и лицето ми изглежда сякаш е току-що гримирано не си личат тоновете пролята пот. Според мен най-важното качество на Колорстей, е че не се събира по клепачите или по бръчиците покрай очите! За лятото е особено добро решение, че не мърда по цял ден от лицето ти и матира идеално Т-зоната.

Публикувано01.07.05 16:42

Дали е подходящ за нормална към суха кожа? И колко парички струва?

Автор didata (star akademik)
Публикувано01.07.05 22:55

много ме заинтригува, та да питам и аз - ти с каква кожа си?
за колко пари и откъде може да се тества и купи?

Тема Re: pak za fon du tenaнови [re: Luminosa]  
Публикувано01.07.05 23:02

Ох, не знам за нормална към суха - 100 % ще стане, ама може би отдолу крема за лице трябва да е мазничък, иначе просто ще нанесеш ФТД по-трудно. Цената е 16.50 лв., но количеството е 30 мл., което е огромно нещо при тази трайност на продукта. С помпичка е, което е допълнителна екстра, а после за 16.00 продават пълнители, които са 40 мл. Според мен (по моето потребление 1 път дневно) 30 мл. ще стигнат поне за 5-6 месеца ежедневно ползване! Хепи Лайт на Буржоа също е 30 мл. за 14.00 лв. но не попива върху лицето и е в тубичка, т.е. има твърде голямо съприкосновение с ръцете ти. Абе не съм имала по-добър ФДТ от Колорстей до момента. Най-много ме кефи факта, че не лъщи Т- зоната! а за моята смесена кожа товае най-важното.
Последно го видях в Бонжура на Варна, а аз съм от Шумен, така че не мога да кажа в Сф къде да се търси, но съм убедена, че го има във всеки по-голям козметичен магазин!
Номер 4 отговаря на номер 12 на Хепи лайт на Буржоа (за загорели кожи).

Редактирано от Rosty на 01.07.05 23:10.

Публикувано02.07.05 00:33

Убеди ме напълно! Сега съм с Кашмир Перфект, но като ми свърши ще си взема Колорстей! Въпреки, че тия дни отивам на море и е напълно възможно след него да не ми пасва вече Лореалския...и да си взема Буржоаския още по-рано, отколкото си мисля-преди другият да ми е свършил! Иначе и сегашния ми издължа по 5-6 месеца, а не е с помничка...взех си го преди месец, втора опаковка ми е!

Ще пиша за отзиви като си го взема...в крайна сметка няма да бъде първият козметичен продукт, който зарявам, преди да съм го доупотребила!

Тема Re: pak za fon du tena [re: Rosty]  
Автор тиxa звeзднa нoщ (падат звезди...)
Публикувано02.07.05 22:42

Много благодаря и аз за изчерпателната информация, до 2 дни оставам без фон дьо тен и се чудех какво да взема дето не е много скъпо и не е лъщящо за смесена кожа Мразя тоалетното мляко като продукт, ама ще трябва да се въоръжа, щото явно само с гел няма да мине номера - по-добре така, отколкото да бляскам цял ден
Във Варна Ревлон се предлага и в парфюмерията до кино Палас- до оптиката.

Поздрави

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.