Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:18 19.10.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема MAYBELLINE VOLUME EXPRESS vs MAX FACTOR Lash Liftнови  
Автор artexa (непознат)
Публикувано29.06.05 13:47

Коя от двете спирали според вас е по-универсална?
Коя е по-добрата, хем придава обем, хем дължина, хем извива и не слепва миглите?

Тема Re: MAYBELLINE VOLUME EXPRESS vs MAX FACTOR Lash Liftнови [re: artexa]  
Автор DesertRose (дръзка)
Публикувано29.06.05 14:11

Последната спирала, която си купих бе на Maybelline - Volume Express. Видях я на една приятелка и много ми хареса как й "стои" . По-рано бях ползвала розовата със зелената капачка на Maybelline, хич не бях впечатлена от тази марка, но въпреки това си купих Volume Express и не съжалявам. Дотогава ползвах архитекта на Лореал, но не съм много доволна и от нея, преди това бях на макс фактор 2000 калории, определено не ми хареса и тя - много ми слепваше миглите, за лаш лифта не мога да дам мнение, не съм я ползвала. От Volume expressa съм доволна - това е единствената спирала досега, която не ми слепва миглите, а и за цената си е доста добра, придава добър обем, прилична дължина и извитост.

Тема Re: MAYBELLINE VOLUME EXPRESS vs MAX FACTOR Lash Lнови [re: artexa]  
Автор Manna (небесна)
Публикувано29.06.05 19:02

Аз пък ще дам глас за ЛашЛифт
не слепва миглите, стои много естествено (моята е цвят brown/black) и ги извива дотолкова, доколкото една спирала може да направи това. И освен това се сваля много лесно! Предната ми спирала беше на Лореал (нито водоустойчива, нито дълготрайна...) и дори с техния собствен лосион за сваляне не можех да се справя. С тази е много, много по-лесно :)
Разбира се, въпросът не е само в свалянето. Стои (поне на мен) адски добре какъвто и подход да пробвам (правя различно очите си) и е един от малкото продукти, които с радост бих си купила пак!
Другата не съм я ползвала, но и вече нямам нужда от експерименти в тази насока

Автор Luminosa (надеждна)
Публикувано29.06.05 20:12

И аз съм за Мейбълин Волюм Експрес! Обаче искам дебело да подчертая, че става дума за светло синята опаковка-черната и тъмно синята не ми допадат! Другото DesertRose го е казала!

Тема And the winner is...нови [re: Luminosa]  
Автор *be_nice* (новак)
Публикувано29.06.05 23:21

A koq e nai-dobrata spirala koqto ste polzvali? Govorim si za neshto vecherno, za krasivi obemni migli... dori i s risk da q svalqte posle 3 chasa

Тема Re: And the winner is...нови [re: *be_nice*]  
Автор Luminosa (надеждна)
Публикувано30.06.05 00:17

Гореспоменатата от мен на Мейбълин и Архитекта на Л'ореал! Но първата определено си заслужава повече...когато става дума за по-тежък грим-просто напластявам малко повече-става супер!

Тема Re: And the winner is...нови [re: *be_nice*]  
Автор scintilla (новак)
Публикувано30.06.05 09:16

Определено съм за спиралите за обем на Pupa и на Estee Lauder. Последната е по-скъпа и се маха по-трудо! Иначе и двете са супер!

Тема Re: And the winner is...нови [re: scintilla]  
Авторani (Нерегистриран)
Публикувано30.06.05 10:14

a momi4eta koi bihte mi prepira4ali za daljina.miglite sa mi kasi i ne sa izviti.aide ste gi izvivam s izviva4ka.no daljinata kak da i postigna

Тема Re: And the winner is...нови [re: ani]  
Автор *be_nice* (новак)
Публикувано30.06.05 12:13

Che i az da kaja :) Az sum ogromen fen na spiralite na L'oreal i sum s 2 ruce i 2 kraka za Architect i Double Extension! Ani az ti preporuchvam poslednata - tq e za udaljavane i izvivane.. ot ednata strana e bqla (tazi chast se nanasq purvo i podhranva miglite ) a ot drugata si e normalnata cherna spirala. Mnogo e hubava i si zaslujava! Ama i Architekta si e super

Авторkori_an (Нерегистриран)
Публикувано30.06.05 12:32

V momenta polzvam Volume Express na Maybelline i 2000 Calorie na Max Factor... samo moga da kaja,4e Volume Express-a na men specialno pove4e si mi haresva,taka 4e ti prepory4vam neq!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.