|
Тема
|
D&G ...Sicily
|
|
Автор | YAN4eto (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.07.05 01:17 |
|
Zdraveite ,
polu4ih podarak parfum D&G SICILY ... haresa mi oba4e neshto ne moga da precenia dali stava za liatoto eventualno ako si praskam po mnogo malko ...interesna rabota .....imeto sicily mi naviava leten spomen a parfumat ne e ot nai lekite ...kakvo shte kajete po vaprosa?
| |
|
Ами честито
Да, не е от най-леките, но стои хубаво, поне на мен ми харесва - намирам го за "странен" аромат Ако ти се вижда тежък ползвай го за вечерен :)
Да си го пръскаш със здраве!

| |
|
Здравей
И аз намирам Sicily за доста тежък, по-скоро ми се струва парфюм за хладно време. Затова ако искаш да го ползваш в топлото може би е по-добре да не го пръскаш директно на кожата си, а пред себе си, и после да минеш през облака. Така капчиците попадат по косата и дрехите и уханието е по-леко и ненатрапчиво. Този номер действа винаги когато определен парфюм е прекалено силен, но все-пак е и прекалено хубав за да се откаже човек от него
| |
Тема
|
Re: D&G ...Sicily
[re: YAN4eto]
|
|
Публикувано | 01.07.05 15:50 |
|
Знаете ли 4е в един форум пи6е6е 4е аромата бил като на "възрастна дама"....нали разбирата за какво става въпрос 
| |
|
Не, не разбирам Мисля че е много глупаво да се делят парфюмите на такива за определена възраст, за определен тип жена/мъж или определен стил. Който както му харесва - важно е как едно ухание взаимодейства с кожата, как се чувства човек с него. Другото са дивотии
| |
Тема
|
[re: divinora]
|
|
Публикувано | 01.07.05 21:45 |
|
I vse pak niama li da me gledat "losho" horata ako pri 35 gradusa im laham na tejak parfum kata Sicily...smiatash li 4e e podhodiasht za liatoto kolkoto i ikonomi4no da se praskam.Ne iskam da se praskam samo ve4er s nego zashtoto az obi4am da polzvam edin parfum dokato osvarshi...sega sam sas Aquazur oba4e ve4e mesec go polzvam i neshto ne sam dovolna a biah poludiala za nego 
| |
|
Аз едва ли съм най-подходящия човек на когото можеш да зададеш такъв въпрос През август в горещините съм ползвала (и възнамерявам пак да го правя) доста силни ухания, например Coco на Chanel и Nahema на Guerlain. Мисля (но това е лично мнение!) че и тежки аромати когато са сложени съвсем пестеливо могат да бъдат много приятни. В Sicily е наблегнато на муска, но парфюма не е сладникав или тежък, по-скоро топъл. Има нещо дървесно и свежо, чисто в него - аз бих го носила и през лятото. Но в крайна сметка ти трябва сама да прецениш
| |
Тема
|
[re: YAN4eto]
|
|
Автор |
didata (star akademik) |
Публикувано | 01.07.05 22:49 |
|
проследявайки дискусията ми се иска да те попитам - какво все пак очакваш/искаш да прочетеш тук?!?
дивинора ти го е обяснила много ясно - а ти не, та не.
след като сама усещаш че този парфюм е неадекватен за дневните летни жеги, какво да ти кажем ние? аз самата го имам и без да съм парфюмен спец съм го оставила в шкафа за есента (да не говорим че дори и в студа бих го носила само вечер)
какво се насилваш тогава?! страх те е да не изветрее или..?!
| |
|
|
|
|