|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Рол-он
|
|
| Автор |
Dark Mind (fuckin' crazy) |
| Публикувано | 29.06.05 15:22 |
|
|
От доста време ползвам един на Fa и съм много доволна, обаче за лятото определено не ми върши работа, защото оставя бели следи върху дрехите. Пък аз нося основно тъмни материи и можете да си представите за какво иде реч...
Бихте ли ми препоръчали някакъв, който хем да предпазва качествено от изпотяване, хем да не цапа дрешките? Интересуват ме главно "по-средния клас" рол-они, от типа на Нивея, Дав и подобни. По-скъпите марки не са ми по силите. 
| |
|
|
|
За съжаление "по-средния клас" рол-они не са толкова ефикасни против изпотяване. Бих ти препоръчала да прежалиш още някой лев и да си купиш за 13 лв. зелената ролка на Vichy, но ако наистина не можеш да си позволиш, тогава пробвай Нивея. Ефектът определено няма да е същия, но пък поне не цапа дрехите. 
| |
|
Тема
|
Re: Рол-он
[re: Dark Mind]
|
|
| Автор | artexa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.06.05 19:42 |
|
|
Ползвам крем-дезодорант на Dove от години и не бих го заменила с друг. Купужам си тъмно синият има и светлосин, но като се изпотиш леко с него и аромата му става неприятен.
Изглежда като гъба и попива много добре в кожата след нанасяне, също така не е скъп, около 6 лв.
| |
|
|
|
И аз съм го ползвала, хубав е , но не и за нейния случай.
| |
|
Тема
|
[re: artexa]
|
|
| Автор | Eли13 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.06.05 17:24 |
|
|
препоръчвам Lady Speed Stick-прозрачния.Чудесен аромат,ефикасно предпазване от изпотяване и добър за джоба-5-6 лв.Ако го купиш от Метро /там ги продават по 2 бр/ ще ти легне още по изгодно
| |
|
|
|
Нивеята оставя жълти петна, както и повечето от другите марки, с изключение на Dove i Rexona.
| |
|
|
|
Аз в началото ползвах Нивея. При мен не оставяше петна!
Ами затова ви казвам, дайте някой лев в повече, но си купете нещо качествено!  
| |
|
Тема
|
[re: Eли13]
|
|
| Автор |
didata (star akademik) |
| Публикувано | 01.07.05 22:59 |
|
|
нито един вид лейди спийд стик не ме е предпазил от изпотяване и не е имал траен аромат. чудно ми е тези качества да зависят толкова "индивидуално" от кожата, по-склонна съм да вярвам че продъктът е лош.
| |
|
Тема
|
[re: Dark Mind]
|
|
| Автор | Fiona (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.07.05 14:51 |
|
|
Az ti prepora4vam 8x4 siviat flakon,neveroqten e i ne ostavq sleda!Mnogo e traen!
| |
|
|
|
На мен прозрачния Лейди Спийд Стик също ми харесва и ме предпазва ефективно от потенето. Най-много ми допада това, че не цапа, което много малко продукти го постигат. Смятам и че миризмата му е доста дискретна, но пък с лосион за тяло и парфюм го намирам по-скоро за плюс
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|