Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:34 12.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Рол-оннови  
Автор Dark Mind (fuckin' crazy)
Публикувано29.06.05 15:22

От доста време ползвам един на Fa и съм много доволна, обаче за лятото определено не ми върши работа, защото оставя бели следи върху дрехите. Пък аз нося основно тъмни материи и можете да си представите за какво иде реч...

Бихте ли ми препоръчали някакъв, който хем да предпазва качествено от изпотяване, хем да не цапа дрешките? Интересуват ме главно "по-средния клас" рол-они, от типа на Нивея, Дав и подобни. По-скъпите марки не са ми по силите.

Тема Re: Рол-он [re: Dark Mind]  
Автор scintilla (новак)
Публикувано29.06.05 16:19

За съжаление "по-средния клас" рол-они не са толкова ефикасни против изпотяване. Бих ти препоръчала да прежалиш още някой лев и да си купиш за 13 лв. зелената ролка на Vichy, но ако наистина не можеш да си позволиш, тогава пробвай Нивея. Ефектът определено няма да е същия, но пък поне не цапа дрехите.

Тема Re: Рол-оннови [re: Dark Mind]  
Авторartexa (Нерегистриран)
Публикувано29.06.05 19:42

Ползвам крем-дезодорант на Dove от години и не бих го заменила с друг. Купужам си тъмно синият има и светлосин, но като се изпотиш леко с него и аромата му става неприятен.
Изглежда като гъба и попива много добре в кожата след нанасяне, също така не е скъп, около 6 лв.

Тема Той оставя следи!нови [re: scintilla]  
Автор lady_tea (благородна)
Публикувано30.06.05 16:56

И аз съм го ползвала, хубав е , но не и за нейния случай.

Тема Re: Рол-оннови [re: artexa]  
АвторEли13 (Нерегистриран)
Публикувано30.06.05 17:24

препоръчвам Lady Speed Stick-прозрачния.Чудесен аромат,ефикасно предпазване от изпотяване и добър за джоба-5-6 лв.Ако го купиш от Метро /там ги продават по 2 бр/ ще ти легне още по изгодно

Тема Re: Рол-оннови [re: scintilla]  
Автор Perfy ((ex "perf"))
Публикувано01.07.05 16:58

Нивеята оставя жълти петна, както и повечето от другите марки, с изключение на Dove i Rexona.

Тема Re: Рол-оннови [re: Perfy]  
Автор scintilla (новак)
Публикувано01.07.05 17:28

Аз в началото ползвах Нивея. При мен не оставяше петна!
Ами затова ви казвам, дайте някой лев в повече, но си купете нещо качествено!

Тема Re: Рол-оннови [re: Eли13]  
Автор didata (star akademik)
Публикувано01.07.05 22:59

нито един вид лейди спийд стик не ме е предпазил от изпотяване и не е имал траен аромат. чудно ми е тези качества да зависят толкова "индивидуално" от кожата, по-склонна съм да вярвам че продъктът е лош.

Тема Re: Рол-оннови [re: Dark Mind]  
АвторFiona (Нерегистриран)
Публикувано02.07.05 14:51

Az ti prepora4vam 8x4 siviat flakon,neveroqten e i ne ostavq sleda!Mnogo e traen!

Тема Re: Рол-оннови [re: didata]  
Автор lionka (новак)
Публикувано02.07.05 20:10

На мен прозрачния Лейди Спийд Стик също ми харесва и ме предпазва ефективно от потенето. Най-много ми допада това, че не цапа, което много малко продукти го постигат. Смятам и че миризмата му е доста дискретна, но пък с лосион за тяло и парфюм го намирам по-скоро за плюс

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.