|
|
|
Тема
|
Матиране на кичури
|
|
| Автор |
Цвeти (глезанка) |
| Публикувано | 03.06.05 10:15 |
|
|
Здравейте! Надявам се, че ще можете да ме посъветвате как да си матирам кичурите (руси) сама. След като ми ги направи, фризьорката ми ги матира с нещо, което обаче се отми доста бързо, а ми харесваше като ефект, тъй като кичурите ми са почти бели! Някакви съвети? Благодаря ви предварително!
Какво му трябва на човек - коричка хляб и една яхта!
| |
|
Тема
|
Re: Матиране на кичури
[re: Цвeти]
|
|
| Автор |
actress (изследваща) |
| Публикувано | 03.06.05 10:53 |
|
|
аз също си матирам кичурите от време на време.
първи вариант -тонер на престиж /2лв/седиш около 10-15мин, аз ползвам цвят перла
2. лонда също имат тонер, ц.около 9лв
3.шампоани за матиране на керастазе или кюн, продават ги във фризъорските салони /матира много леко/
4. синьо-зелените маски за матиране на същите горни професионални фирми
5.купуваш си специален професионален тонер, който се смесва с шампоана, но не знам каква е цената му и не съм пробвала
"След като къщата гори, поне да се стоплим."
| |
|
Тема
|
[re: actress]
|
|
| Автор |
Цвeти (глезанка) |
| Публикувано | 03.06.05 11:21 |
|
|
Здравей и благодаря за бързия отговор. Можеш ли да ми дадеш повече информация за тези тонери? Как действат те? Страх ме е да не си оклепам цвета и косата. Те боядисват ли косата и отмиват ли се лесно?
Какво му трябва на човек - коричка хляб и една яхта!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
alys () |
| Публикувано | 03.06.05 13:57 |
|
|
Нещо не разбрах, а също ме интересува - имаш направени кичури (руси) и сега от време на време ги матираш, така ли? Цялата коса ли се третира или само кичурите? Ако само кичурите - как става?
Редактирано от alys на 03.06.05 15:33.
| |
|
Тема
|
[re: alys]
|
|
| Автор | actress (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.06.05 15:36 |
|
|
ами да имам кичури на цялата коса. направени са на червена коса, затова някои от кичурите ми са по-златисти. аз използвам тонера на престиж напоследък от 2-3месеца.стояла съм и по 30-40минути и тогава ти прави косата по-пепелива, но леко и приятно.не ти я прави сива.това е цветът перла , както ти казах, другите не съм ги пробвала.не е много силен и абсолютно безвреден и нетраен/измива се след1-2пъти/ можеш и да го ползваш и за по 10-ина минутки като за начало и ще прецениш, ефекта е,че не позволява на кичурите да стават жълти. няма окислител и амоняк.
можеш да вземеш и някоя от маските за матиране на руса коса. потърси назад във форуми. преди някоколко седмици имаше също тема за това и имаше и други предложения  
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
actress (изследваща) |
| Публикувано | 03.06.05 15:45 |
|
|
сега намерих старата тема за матиране на руса коса. намира се на 14-та страница от 18.04.05 и се казва "матиране при изрусяване"
"След като къщата гори, поне да се стоплим."
| |
|
|
|
|