Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:13 13.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Термална вода?нови  
Автор Измиcлeнa (обичана)
Публикувано23.04.05 10:57

Какво ви е мнението за термалната вода? Използва се хидратиране на кожата на лицето? Необходимо е лицето да се пръска по 2-3 пъти на ден! Знам,че Виши и Диор (и още едно име предлагаше този продукт) предлагат термални води,но дали наистина са толкова качествени и полезни???

Ако имате престави и за цените-ще се радвам да споделите!

...от някой...

Тема Re: Термална вода?нови [re: Измиcлeнa]  
Автор bubanka (зла вещица)
Публикувано23.04.05 13:39

Авен също предлага, но на мен ми се виждат скъпи за просто едната вода; за освежаване използвам вода с маточина на БР-Карлово, вероятно същата работа върши и розовата вода; можеш да я сложиш в шише с пулвелизатор и после в хладилника - ефектът е невероятен!!! по едно време се бях запалила да се мия само с минерална вода, но не виждам ефект /какво ли се очаква да видя?!?/

Автор titiyo (serious)
Публикувано23.04.05 19:03

Аз ползвам термалната вода на Vichy,честно казано не виждам да има някакъв кой знае ефект. Просто понякога я ползвам вместо крем,защото моята кожа е смесена,даже мисля,че за лятото ще бъде перфектна.Цената е 10 лв.

Автор kamych (green)
Публикувано23.04.05 22:18

Aз да споделя нещо друго.
В България има толкова термални извори. А досега май никой не е направил козметика на тази основа.
За което много ме е яд!

Тема Re: Термална вода? [re: Измиcлeнa]  
Автор fornarina (новак)
Публикувано24.04.05 16:37

Здрасти!
Аз имам термалната вода на La Roche-Posay и съм много доволна.Понякога я използвам вместо тоник,а друг път за виксиране на гримаСтрува 11лв за 150мl!

Тема Re: Термална вода?нови [re: bubanka]  
Автор Tonia (новак)
Публикувано25.04.05 10:47

Аз ползвам Aqua Visage, само през лятото, но не мога да каже , че има някакъв ефект. Може би само освежава.
Обаче идеята за розова вода в пулверизатор ми се струва страхотна. Още днес ще пробвам. Благодаря, bubanka

Автор actress (изследваща)
Публикувано25.04.05 11:18

аз ползвам на авен 300мл за 14,60 и е невероятна. по-вече ми харесва от розовата вода, но ползвам и двете. термалната вода преди грим е страхотна а и ти стига за около 5 месеца при това, че я ползвам всеки ден по 2пъти. и има много минерали, пише че ти пази лицето от радикали и ала бала..

за мен розовата вода епо-скоро еквивалент на хумата, защото и двете се вадят от много дълбоко място и съдържат приблизително подобен минарален състав. ако те мързи да слагаш хума - ети ти решение

Редактирано от actress на 25.04.05 11:21.

Тема Re: Термална вода?нови [re: fornarina]  
Автор atteh (ловец на сънища)
Публикувано25.04.05 15:33

и аз я ползвам - идеална е след като си се излагал дълго време на слънце (дори и ако си ползвал слънцезащитен продукт)

This is a soul dance
Embracing me
This is the first chance
To put things right

Тема Re: Термална вода?нови [re: actress]  
Авторmilenium (Нерегистриран)
Публикувано25.04.05 17:42

Ето това вече не го разбрах как розовата вода да се вади от дълбоко това сие розова вода от розите от самите цветове на розата за хумата да може от дълбоко но розова вода от дълбоко.....

Тема Re: Термална вода?нови [re: milenium]  
Автор actress (изследваща)
Публикувано26.04.05 11:45

абе обърках се, имам предвид, че термалната вода е еквивалент на хумата, защото минералния им съставът им е подобен и двете ги вадят от много дълбоко. само дето хумата изсушава, а термалната вода хидратира. а розовата вода има съвсем различни качества.
просто аз съм разсеяна

"След като къщата гори, поне да се стоплим."

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.