|
|
|
Тема
|
Bioderma
|
|
| Автор |
titiyo (непознат) |
| Публикувано | 09.04.05 22:37 |
|
|
Здравейте,събирам мнения за тази марка френска козметика. Продуктите им са предимно за чувствителна и проблемна кожа. Който иска може да разгледа сайта им:http://www.bioderma.com/. Благодаря на всички предварително:).
| |
|
Тема
|
Re: Bioderma
[re: titiyo]
|
|
| Автор |
Manna (небесна) |
| Публикувано | 10.04.05 10:53 |
|
|
ми да ти кажа аз имах една мостра на ексфолииращ гел за мазна кожа
казва се Sebium
Значи на мен ми правеше кожата много гладка, обаче много ми опъваше. Но кожата ми не е мазна, а смесена. От друга страна, за веднъж седмично, мисля че би вършил добра работа, тъй като гранулките му бяха едрички (сега, трудно ми е да опиша колко, но да кажем, че по-едри от тези не бих си взела). Има някой път моменти, в които просто чувствам кожата си много мръсна (като не съм се прибирала повече от 10 часа вкъщи) и изпитвам голямо желание да я почистя до основи - е тогава се сещам за тоя гел
Между другото всичките им продукти имат мостри, така че винаги искай. Направи ми впечатление, че цените им значително варират в различните аптеки, така че ако тръгнеш да купуваш, направи един бърз маркетинг на пазара  
Това е, което мога да кажа, за съжаление. Дано някой има по-широк поглед върху тази козметика, защото и на мен ми предизвиква интерес Като цяло ми се стори по-евтина от VICHY
Между другото, аптекарката много ми хвали последният път и козметиката на Exfoliac. Останах с впечатление, че се опитат да третират еднакви проблеми и са в един ценови клас, затова ги споменавам - можеш и тях да проучиш.
Чао, поздрави и сори за дългия пост  
| |
|
|
|
аз имам розацеа и много проблемна кожа:)от почти всички кремове получавам обриви:)по препоръка на дерматолог съм ползвала Sensibio forte и Photoderm MAX cream SPF 100, много добре ми се отразиха:)) сега мисля да си купя и този крем, който е с цинк:)
Успех!
Не плачи, когато слънцето залязва, защото сълзите ще ти попречат да видиш звездите!
| |
|
Тема
|
[re: ce ми e тaя]
|
|
| Автор | perla (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.04.05 11:38 |
|
|
kogato imah acne(e ne be6e uzasno) moiata dermatolozka mi predpisa izmiva6tia gel na bioderma Sebium + losiona nared s medikamentite i biah dovolna. Mnogo sa nezni i ne izsu6avat. Gela za izmivane na Eucerine oba4e mai po-dobre mi podeistva. Vzemi mostri i viz koe nai-dobre ti deistva 4e vsi4ko e mnoooogo individualno. Uspehi
ps.
otnosno rozatseata na "se mi e taia" vzemi si skinoren-odobren e ot FDA to4no za tazi tsel.
| |
|
Тема
|
[re: perla]
|
|
| Автор | мили (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.04.05 12:00 |
|
|
милички мои, от коя аптека мога да си взема мостри?
в 3те около нас няма затова ще се радвам на някакво упътване
живея в красна поляна само за справка, ако мога да се урдя с близка аптека
| |
|
Тема
|
[re: Manna]
|
|
| Автор |
titiyo (serious) |
| Публикувано | 13.04.05 12:50 |
|
|
Благодаря на всички,които отговориха.Ще пробвам мострички и тогава ще реша какво да взема.
| |
|
Тема
|
[re: мили]
|
|
| Автор | bugi_bugi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.04.05 14:37 |
|
|
Красна поляна е далеч от аптеката, която ще ти препоръчам, но там има мостри и дават без проблем, както на продуктите на Биодерма, така и на Юсерин, Ексфолиак и всички други , които продават. Аптеката е на Плиска, от страната на киното, не на хотела. Голяма е и се вижда, така че няма как да я сбъркаш. Но последните два пъти съм разочарована от обслужването - единият направо ме изнудиха/принудиха да си купя един лосион, а вторият - подреждаха и едва не ме напляскаха, че взимам продукти да чета етикетите и те не знаят кое място е свободно и кое не . Но поне има голям избор на мед. козметика и не само, както и редовен набор от мостри.
| |
|
|
|
|