Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:17 14.05.26 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема акне и нужда от ув фактор  
Автордecи (Нерегистриран)
Публикувано11.04.05 14:46

здравейте на всички
и аз като доста млади хора имам проблем с акнето. в момента ходя на процедури при козметичка и сенадявам да се оправя. междувременно и аз спрях фон дю тена и сега ми е някак по-свежо лицето. продължавам да ползвам еуцерина обаче който няма УВ филтър. мислите ли че няма да ми се влоши лицето без слънцезащита? козметичката ми каза че няма опасност да ми навреди. и сега се чудя, това е единствения крем който ми понася много добре не искам да го сменям. защо не правят кремовете с УВ ами ги оставят така? намерих един друг крм на еуцерин за чувствителна кожа май беше и с УВ но пише изрично да не ползва на акнеична кожа. каква ли е връзката???

Тема Re: акне и нужда от ув факторнови [re: дecи]  
Автор bubanka (зла вещица)
Публикувано11.04.05 15:02

филтърът допълнително омазнява кожата

Тема Re: акне и нужда от ув факторнови [re: дecи]  
Автор divinora (nepoznata)
Публикувано11.04.05 19:43

Слънцезащитата е необходима за всеки тип кожа. И не разбирам как козметичката може да каже че слънцето няма да навреди - може да не навреди на акнето но със сигурност ще спомогне за образуване на пигментни петна и бръчки. Действително филтърът (особено ако е минерален) може да дойде тежък за мазна или смесена кожа. Но ако подбереш продукт с лека консистенция, химичен UVA филтър, и UVB филтър не по-висок от 25 мисля ще ти понесе много по-добре. Тук няколко момичета с опит (и с проблемни кожи) споделиха какво и как ползват, може би в техните теми ще намериш полезни идеи

Тема Re: акне и нужда от ув факторнови [re: divinora]  
АвторEли13 (Нерегистриран)
Публикувано12.04.05 09:59

Аз съм с мазна кожа и акне,ползвам крем на фирмата Bioderma,казва се Photoderm с фактор 100.Има два вида за мазна и нормална кожа.За нормалната кожа е леко оцветен като фон дьо тен,а за мазната е бял и му казват още флуид.Ползвам флуида и съм много доволна.Цената му е около 30 лв.

Тема Re: акне и нужда от ув факторнови [re: Eли13]  
Автор bubanka (зла вещица)
Публикувано12.04.05 16:56

това ли имаш предвид?

Тема Re: акне и нужда от ув факторнови [re: bubanka]  
Автор sarsaparila (истинска)
Публикувано12.04.05 21:26

Забрави за слънцето вообще!Акнето се повлиява много добре от слънчевите бани,НО месец след това се възвръща с още по-голяма сила./казвам го от личен опит/.Така че си намери някоя добр крем с УВ фактор,за да не отидат всичките процедури,които правиш на вятъра.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.