Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:42 15.05.26 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема крем с висок фактор за проблемна кожа?нови  
Авторkъдe ro (Нерегистриран)
Публикувано08.04.05 16:12

здравейте, просто съм се отчаяла. вие сте ми последна надежда. имам акне и досега си слагах над Еуцерина фон дю тен на виши с УВ фактор.
но новата ми козметичка ми каза да обещая да не го слагам повече и аз обещах, ама сега как да изляза навън на това слънчице? знам че не е хубаво без защитен фактор но искам да ползвам крем за акнеична кожа. някой знае ли такава марка? защото еуцерина зелената серия няма

Тема Re: крем с висок фактор за проблемна кожа? [re: kъдe ro]  
Автор sarsaparila (непознат)
Публикувано08.04.05 16:58

Avene имат хубави слънцезащити за проблемна кожа.

Тема Re: крем с висок фактор за проблемна кожа?нови [re: kъдe ro]  
Автор divinora (nepoznata)
Публикувано08.04.05 17:16

А защо козметичката ти е против ФДТна? И кожата ти какъв тип е (освен че е проблемна?)

Тема Re: крем с висок фактор за проблемна кожа?нови [re: divinora]  
Авторkaдe ro (Нерегистриран)
Публикувано08.04.05 17:20

с мазна коца съм
и незнам що тъй, каза че като сложа фон дю тен все едно всички процедури дето сме правили отват на вятъра.
най-лошото е че май съм съгласна с нея, съдейки по състоянието на кожата си оттогава, май се е подобрила (пу да не се самоурочасам)

Тема Re: крем с висок фактор за проблемна кожа?нови [re: sarsaparila]  
Авторkaдe ro (Нерегистриран)
Публикувано08.04.05 17:21

мерси много, ще го погледна днес в аптеката

Тема Re: крем с висок фактор за проблемна кожа?нови [re: kaдe ro]  
Автор sarsaparila (истинска)
Публикувано08.04.05 18:30

Ако искаш да си слагаш фдт,вземи си на maxfactor.
Аз също съм с проблема кожа,но не мога да се оплача от него.

Тема Re: крем с висок фактор за проблемна кожа?нови [re: kaдe ro]  
АвторBиви (Нерегистриран)
Публикувано08.04.05 18:40

и моята козметичка е против фон-дьо-тена, казва ,че си тъпча порите с материал и насила ги уголенявам още повече

Тема Re: крем с висок фактор за проблемна кожа?нови [re: Bиви]  
Автор divinora (nepoznata)
Публикувано08.04.05 18:52

Нали всяка вечер си почистваш лицето - иначе на този принцип нищо не би трябвало да ползваш за да не ти се запушват порите. Не определен продукт, а определени съставки запушват порите.

Тема Re: крем с висок фактор за проблемна кожа?нови [re: kъдe ro]  
АвторNina (Нерегистриран)
Публикувано08.04.05 20:06

мисля че тва са отживелици, особено когато се говори за ФДТ. има мн. подобрения на технологиите и даже смея да твърдя че много от тях подхранват. с подходящия ФДТ и почистване и ексфолиация не смятам изобщо че е зле за кожата. а ФДТ със SPF е особено подходящо ако си влюбена в някои крем за лице които няма слънцезаshтитен фактор. пудрите са друг въпрос, не съм им любител освен за вечер/официално

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.