|
|
|
Тема
|
За разширените пори...
|
|
| Автор | Simona (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.04.05 10:19 |
|
|
Здравейте,
Бих искала да сподела с вас следния проблем:
Кожата ми като цяло е хубава, но от известно време порите ми се разшириха доста и много ме дразнят, на места са станали доста широки и като цяло впечатлението не е добро. Ползвала съм разни маски уж за разширени пори, но нямаше ефект. Вече си писля че няма спасени. На 28 години съм и ми се иска да направя нещо. Предполагам че само химически или подобен пилинг би имал съществен ефект, но нямам средствата за да си го позволя, а и малко ме е страх. Имате ли някакви идеил
Предварително ви благодаря.
| |
|
|
|
Говорила съм с доктор и той каза,че щом си до 30г може да се реши проблема.Обаче само с химичен пилинг.Аз си направих миналия четвъртък и да ти кажа честно изобщо не съм очарована.Ама моите проблеми са по дълбоки.
Но ме увериха,че на есен могат да се направят поредица от дълбоки пилинги,които ще изгладят кожата.
Между другото аз преди 2г пак си бях правила,но 4 и наистина имаше ефект.Но нали продължават да ми излизат пъпки и ефекта се загуби.
така,че само пилинга е спасение.Много гадно наистина.
| |
|
Тема
|
Re: За разширените пори...
[re: Simona]
|
|
| Автор | abel (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.04.05 17:30 |
|
|
Здравей,
ето алтернатива на химическия пилинг:
Аз ползвам Pure Skin тоника от месец и половина и вече нямам разширени пори... просто малко чудо :) Само не забравяй - задължително крем с висок фактор (аз ползвам 60).
| |
|
|
|
|