|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Rene Furterer?
|
|
Автор |
GlN (погромист) |
Публикувано | 27.03.05 23:48 |
|
Търся един шампоан, ориентирайте ми къде предлагат без да се лутам много - май няма в кварталната аптека?
Става дума за София.
| |
Тема
|
Re: Rene Furterer?
[re: GlN]
|
|
Автор |
***** () |
Публикувано | 27.03.05 23:55 |
|
Пробвай в Ремедиум-а до Попа. Ако не там, като трагнещ към Славейков в поне още две аптеки се сещам, че предлагат техните продукти
| |
Тема
|
|
|
Автор |
akyлka (хапя) |
Публикувано | 28.03.05 15:11 |
|
Ремедиум на Попа и срещу него в една аптека, до Ив Роше
В Ремедиум даже имат и апарата за диагностика на косата.А какво можеш да кажеш за марката, на мен ми правиха диагностиката и ми казаха едва ли не че имам перфектна и здрава коса - само суперлативи и високи показатели, консултантката после се опита да ме убеди, че с такава коса, трябва да използвам тази марка, за да я поддържам красива и здрава и ми написа 7-8 продукта, за постоянна грижа - нищо специално и нямаше продукт под 40 пв
и аз така и нищо не си купих
някак ми се струва излишно без да имам някакъв проблем да дам толкова пари за нещо, от което едва ли ще има кой знае каква разлика?!
Express yourself, don't repress yourself !
| |
Тема
|
[re: akyлka]
|
|
Автор |
***** () |
Публикувано | 28.03.05 18:47 |
|
Консултантката 100% е обучена да препоръчва винаги продукти на тази марка независимо дали косата ти има някакви проблеми или не (между другото поздравления за хубавата коса )
На мен ми е любопитно какви са тези продукти за над 40лв., които са ти препоръчали? Аз съм ползвала маската от серията за защита от слънцето и беше около 20. Шампоани и балсами също имат на такива цени, само някакви масла си спомням, че бяха над 30 когато разглеждах. Иначе аз съм доволна от маската - добре подхранва и е изключително икономична. Спомням си обаче, че като пуснах темата повечето мнения бяха, че на тази цена е по-добре да избереш други продукти.
| |
|
Може ли малко повече инфо за този апарат за диагностика на косата...Качествен ли е??? На какъв принцип действа??? Какво струва да ти "изследват" косата???
Предарително благодаря за отговорите!
...от някой...

| |
Тема
|
и аз питам за мнение
[re: akyлka]
|
|
Автор |
Лyничka (неземна) |
Публикувано | 29.03.05 00:27 |
|
Зака4вам се тук, защото както сте подели темата, много искам да знам пове4е инфо за марката. Аз ползвам от 3 години за лятото една пяна за коса със фактор против слънцето и съм много много довлна, имам дълга и капризна коса. Но се изкушавам да си купя някой шампоан.
Omnia vincit amor
| |
Тема
|
|
|
Автор |
GlN (погромист) |
Публикувано | 29.03.05 00:29 |
|
Мерси на отговорилите Една козметичка ми препоръча да ползвам такива шампоани за редовна употреба, или пък Cloran/Phyto/други някакви. Та мисля да пробвам. Пък може да разправям.

| |
Тема
|
[re: *****]
|
|
Автор |
akyлka (хапя) |
Публикувано | 29.03.05 10:44 |
|
о, да 100% е там за да ме убеди,че трябва да си купувам тази марка.А колко беше очудена че незнам нищо и ме пита е как си поддържате косата, тогава?Сякаш само с Рене Фюртерер може да имаш здрава коса
имаше серуми за краищата, някакви маски, масла също и точно тях като погледнах - едно мъничко шишенце, не повече от 20 мл и беше към 40 лв !
шампоани, балсами
не мога да си спомня всичко, написано ми е на разпечатката от диагностиката, мога да проверя какво ми е препоръчала
та затова си мислех, ако нямаш нужда от лечение и нямаш сериозен проблем, защо да даваш толкова пари?
Аз си ползвам серията на L'oreal - Elseve и си обичаааааам косата, маската е супер и също е доста икономична 
| |
|
В Ремедиум на Попа има такъв апарат, мисля че диагностиката беше до м/у 17.30 и 19 ч, с апарат на Рене Фюртерер
общо взето съм доволна, защото субективизма от преценка на консултанта е минимален.
Взимат ти 3-4 косъма от различни места на главата, гледа под микроскоп краищата и корена - определя се фаза на растеж и здравина на косъма, вижда се структурата му по цялата дължина.
Също така с един накрайник се "рови" в косата - на екрана виждаш едни гооооолеееми косми(много е забавно), така се определя и здравето и типа на скалпа.
Накрая ти дават разпечатка с показатели за основните точки, определящи косата.
Всичко е безплатно, трае не повече от 5 минути, накрая те убеждават от какво имаш нужда
Аз изпуснах преди имаше и за кожата и много ме е яд, защото косата ясна - ама кожата колко е здрава и добре е по-сложно да се определи от видими белези.
Успех! 
| |
|
Обикновено го правят с рекламна цел, т.е.безплатно. Трудно ми е да обясня цялата процедура, най-общо - откъсват няколко косъма от косата и на апарата излиза какво е състоянието. След което ти препоръчват от въпросната козметика определени продукти. От Rene Furterer съм ползвала шампоан за суха коса и балсам без отмиване, не бяха кой-знае какво - имах по-големи очаквания, предвид цената им. В момента ползвам Клоран и съм доволна!
Не се обръщай назад, може би нещо те настига!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|