Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:15 11.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема за тези, които искаме да имаме всичконови  
Автор kahlua ()
Публикувано01.03.05 19:00

днес влязох в един козметичен магазин с ясното съзнание да изхарча всичките си пари (аванса си) за козметика. мн нездравословно за финансите , едва се въздържах. когато взех да избирам някакъв продукт на буржуа, който дори не знаех за какво се използва (подозирах че беше някаква седефена пудра за подчертаване изпукналите части на лицето, невероятно красива, но може и сенки да бяха), реших че съм прекалила, взех се в ръце и просто излязох. сега пък се чуствам нещастна . май съм за клуб психология

Тема Re: за тези, които искаме да имаме всичконови [re: kahlua]  
Авторglummy (Нерегистриран)
Публикувано01.03.05 19:30

Случвало ми се е и на мен...и мога да ти кажа, че от опит знам, ако наистина си купиш нещо, което предварително си решила, на каквато и да била цена, процентът да си доволна от случилото се е 99%. Задоволилиа си свой каприз, защо пък не, всяка жена заслужава това. Съвет от мен- следващия път не се чуди, а действай, за да ме му мислиш повече ;-)

успех и смело към покупките (не само, когато се нуждаем от тях)

Автор DarkCat (само усмивка)
Публикувано01.03.05 19:39

съвсем си в ред

погледни този линк

Автор Jennifer (Оптимистка:))
Публикувано01.03.05 21:25

Не се ядосвай, и утре е ден!
А щом имаш пари за харчене, може пък нещо друго да си харесаш.
Нали и без това не знаеш продуктът какъв е точно.
Леле мале, и аз съм същата.
Но аз по не мога да издържам на изкушения за дрехи.

Тема Re: за тези, които искаме да имаме всичконови [re: Jennifer]  
Автор Treselle (непознат )
Публикувано02.03.05 08:53

Привет !
По въпроса за дрехите- станахме две !
Уф, знам, че не трябва ВСЯКА седмица да се купуват дрехи, ма........не се сдържам просто....
Да ти кажа, открих и начин да поогранича тази си мания- по-скъпи дрехи се купуват по- нарядко, нали ?!
Поздрави !

Тема Re: за тези, които искаме да имаме всичконови [re: Treselle]  
Автор kahlua ()
Публикувано02.03.05 08:58

аз с дрехите по-лесно не справям, защото доста трудно нещо ми харесва... пък сега съм и на вълна пролетно разкрасяване и тонизиране

Автор mali (готина)
Публикувано02.03.05 09:09

Всички сме така. Май искаме повече, отколкото имаме възможност

Тема Re: за тези, които искаме да имаме всичконови [re: mali]  
Автор Manna (небесна)
Публикувано02.03.05 10:09

това си е закон, който движи цялото ни общество. ВИНАГИ има нещо, което искаш, но не можеш да имаш - абсолютно винаги
но важи и обратното - винаги може и по-зле... така че нека се радваме на това, което имаме, да се стремим към това, което искаме и да не мислим за нещата, които никога няма да ни се случат...
а по темата - все пак това е целта на тези шарени апетитни опаковчици и миризми - да ги поискаш, без да имаш реална нужда от тях. И да ти кажа - много малко жени им устояват по всички параграфи. Напр. заглеждала съм се по улиците и резултатът е потресаващ - почти всяка жена, която си върви, като подмине с компанията си магазин за дрехи или обувки или нещо такова "женско" си извръща главата да си го догледа. Аз съм същата и особено от разни превозни средства обожавам да зяпам навън \то вътре какво да гледа де\ и повечето ми дрехи са купени от витрини.

Автор тиxa звeзднa нoщ (падат звезди...)
Публикувано02.03.05 10:13

Не се кахъри, и аз съм същата... Най-редовно оставам без телефон, щото си давам и последните пари за козметика и парфюми В такива моменти постъпвам много безотговорно. Ако не спираха тока като не го платиш и парите за него щях да одрънкам Добре, че имам приятелки дето ми бият контрата, иначе ме чака разорение

Мисли. Вярвай. Мечтай. Рискувай.

Тема Re: за тези, които искаме да имаме всичконови [re: Treselle]  
Автор Jennifer (Оптимистка:))
Публикувано02.03.05 10:45

Ох, да, така е.
Аз точно затова купувам средноскъпи дрехи, но често. Заради тази мания.
Преди купувах само много скъпи дрехи, но не мога да кажа, че са се оказали кой знае колко по-здрави или по- нещо друго от средноскъпите.
Та наблегнах на средноскъпите, които ми дават възможност да увелича и количеството.
Не на последно място, този клас дрехи ми отговарят на финансовото състояние.
Поздрави и от мен!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.