Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:02 02.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Maya Tachevaнови  
АвторKalina (Нерегистриран)
Публикувано01.03.05 13:42

Niakoi ima li opit s centera na Maya Tacheva.
Molia spodelete.

Тема Re: Maya Tachevaнови [re: Kalina]  
АвторKaми (Нерегистриран)
Публикувано01.03.05 15:25

Преди може би 3 години ходих на преглед при нея. Доволна бях от лечението. Но на фона на всичките реклами по медиите, очаквах повече внимание.

Тема Re: Maya Tacheva [re: Kalina]  
Автор mikroni ()
Публикувано01.03.05 17:30

аз не съм я виждала тази жена от 8-9 години, обаче тя беше единствената, която ми излекува лишеите по кожата.
дотогава вече бях ходила на толкова лекари (и тук, и в гърция..) и бях изпаднала в депресия, че оправия няма. та тя ме "оправи" -)

през годините виждам нейни реклами от време на време и разбирам, че се "разраства". не знам сега как се държи, но поне ще свърши работа според мен.

Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. /Мърфи/

Автор Just Gia (емоционална)
Публикувано01.03.05 17:42

Много съм доволна - миналата година ми се наложи да посетя дерматолог и след дълго и безрезултатно обикаляне по козметични салони стигнах и до нея. Тя единствена ми постави правилната диагноза и за около 10 дни ме излекува.

След това ходих да си почиствам лицето в салона, но ми направи впечетление че момичетата малко си претупват работата. Това е общо взето.....:)

Днес е първия ден от оставащата част от живота ти! Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Автор Лилa. (минаващ)
Публикувано08.03.05 04:19

Аз ходих в този център през януари. Като си записвах час, изрично казах, че искам да е с Мая Тачева, а не с някое чираче. Обаче като отидох, тя седна и ми обясни, че тя обслужвала само клиентите с проблемна кожа, а моята (смесена) не била достойна за нейното внимание.
Тъй като не ми се занимаваше да си запазвам час на друго място реших да остана... Сложиха ме да легна в едно преградено помещение - част от приемната което си беше направо все едно си в коридора - чувах всичко, а и през повечето време "вратата" беше отворена и чакащите ме гледаха. Момичето което работеше над мен се стараеше, но процедурата си беше супер основна и доста под нивото на всички салони в които съм ходила през живота си (напр. нямаше лупа и така си ме чистеше на око). Взеха ми 25 лв. за услугата, което според мен е просто обир за това което получих.
В общи линии - бях супер недоволна. Приятелката ми се класира при докторката и също не беше във възторг, но поне не беше в коридора.
Държа да кажа, че друга моя приятелка с чувствителна кожа беше много доволна от Мая Тачева.

Sometimes not getting what you want is a wonderful stroke of luck.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.