Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:32 11.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема декоративната козметика рано сутриннови  
Автор kahlua ()
Публикувано25.02.05 14:24

сутрин когато стана имам около 20-тина крайно недостатъчни минутки да се приготвя за работа и обикновено ежедневния ми грим е лек фон дьо тен, коректор за под очи, спирала и червило. понякога дори се сресвам в колата . като гледам обаче направените мацки из разни други офиси със сенки, руж, моливи и изправени коси се чуствам като пепеляшка.....и ми се доисква и аз по-направен вид да имам
вие по-колко време отделяте сутрин и в какво се състои всекидневния ви грим. има ли разни трикове от сорта 'бързо и ефектно'

Редактирано от kahlua на 25.02.05 16:17.

Тема Re: декоративната козметика рано сутриннови [re: kahlua]  
Автор mali (отнесена)
Публикувано25.02.05 16:12

Ставай по-рано. Аз също не излизам от къщи без грим и ми отнема около 20 минути, при това имам и малко дете, което трябва да облека и т.н. И съм доволна от факта, че винаги изглеждам добре в работата, за разлика от останалите колежки, за които грима е табу
Какъв коректор за под очи ползваш?

Тема Re: декоративната козметика рано сутриннови [re: mali]  
Автор kahlua ()
Публикувано25.02.05 16:22

сутрин съм просто труп, ставам с ужасни усилия на волята , дори и да се накарам да стана по някакъв начин рано, толкова ще съм заспала че едвали ще ми е до грим.
коректор позлвам на ейвън, течен в тубичка. доволна съм, харесва ми, скрива сенките
на теб в какво ти се състои гримирането сутрин

Тема Re: декоративната козметика рано сутриннови [re: mali]  
АвторИдa (Нерегистриран)
Публикувано25.02.05 16:24

Аз пък не слагам никакъв грим и ми е добре, и изглеждам добре. И не ползвам грим, не защото ми е -табу-, а защото НЕ МИ Е НУЖЕН. Без грим имам далеч по-добро самочувствие, защото знам, че изглеждам естиствено красива без да се разкрасявам изкуствено. Всеки си има начини да изглежда добре и да бъда самата АЗ е моят

Тема Re: декоративната козметика рано сутриннови [re: Идa]  
Автор T.o.n.y (сладка)
Публикувано25.02.05 16:48

Е, определено съм си самата АЗ и с грим...
Някак не се получава преобразяването в някоя друга личност...

Автор NikeМодератор (amatjor)
Публикувано25.02.05 16:54

Аз се оправям с грима за 15-20 мин. максимум. Това включва фон дьо тен, коректор, сенки, спирала и червило. Евентуално и малко руж. Въпрос на навик е да се гримираш по-бързо. А и аз се гримирам докато си пия кафето. 2 в 1.

Тема Re: декоративната козметика рано сутриннови [re: Nike]  
Автор kahlua ()
Публикувано25.02.05 17:16

да ама моите 20-тина минутки на само за грим, ами и да се измия, разсъня и евентуално да си облека нещо . кафето е чак в офиса

Тема Re: декоративната козметика рано сутриннови [re: Идa]  
Автор kahlua ()
Публикувано25.02.05 17:20

хората силикони си слагат, сменят си физиономиите през година с пластични операции и изглеждат естествено, пък аз с едната си спирала да не съм самата АЗ,....

Автор NikeМодератор (amatjor)
Публикувано25.02.05 17:24

Е, ти много малко време си си дала. Аз ставам час и половина преди работа. Миене, кремове и грим общо ми отнемат към 40-на минути.

Тема декоративната козметика изобщонови [re: T.o.n.y]  
Авторидa (Нерегистриран)
Публикувано25.02.05 17:29

добре. нямам предсид преобразяването в друга личност. приемам гримирането за нещо като приятен женски ритуал, хубаво. обаче защо се гримират жените по принцип - за да изглеждат по-добре отколкото без грим, т.е. отколкото са, сме в действителност. -->> не се харесвам достатъчно както съм и за това ще се гримирам. но няма лошо така е от хилядолетия.
аз сега съм на вълна "такава каквато реално изглеждам" и се опитвам да се грижа така за себе си, че да се харесвам в най-естественото си състояние. въпрос на вкус.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.