Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:26 06.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема сешоар с дифузернови  
Авторmari (Нерегистриран)
Публикувано19.02.05 14:42

zdraveite! Nqkoq ot vas izpolzvala li e se6oar s difuzer ?Ot tova vlajno vreme kosata mi mnogo se spleskva i iskam da i predam malko obem.Sega sabiram mneniq dali da si kupq.... predvaritelno blagodarq:))))

Тема Re: сешоар с дифузернови [re: mari]  
Автор kahlua ()
Публикувано20.02.05 00:58

зависи каква ти е косата...не знам до колко подходящ е, ако косата ти е права например. моята е чуплива и мн добре се получава прическата с дифузера, доста се накъдря и най ми допада, че много барзо и лесно се оформя прическата, не може да се сравнява с тези усилия, които полагам, за да я изправя или да и предам обем само с четка и сешоар.
а ако мн се чудиш като отидеш следващия път на фризьор просто кажи да ти я исушат с дифузер

Автор Jennifer (Оптимистка:))
Публикувано20.02.05 11:17

Здравей!
Преди време обсъждахме въпроса в една дълга тема.
Както вече ти е казала kahula, зависи много каква ти е косата.
Правата коса (като моята) става също, обаче:
1. Зависи много от прическата. Понеже косата ми е много силно изтънена към краищата и е на стъпала, косъмът не натежава и по-лесно се фиксира.
2. Едва ли ще успея да се направя сама.

Миналия ден разглеждах сешоари в техномаркет, защото майка ми искаше да си купи.
На мен най-много ми допадна на Rowenta. Този, който щади косата. Имаше 3 модела. Цената бе от 60+ до 70+.
Ако искаш, виж в сайта на Техномаркет за какво става въпрос.
Съжалявам, но много бързам в момента. Ако не успееш да ги намериш, по-късно ще ти търся линк.
Успех!

Тема Re: как се правите сами с дифузер [re: Jennifer]  
Автор mobidik (новак)
Публикувано21.02.05 09:30

а може ли тези от вас които се правят с дифузер сами да ми кажат какви стилизиращи продукти ползват. Дилемата при мен е че във фризиорския салон ме правят перфектно-а аз сама вкъщи не постигам никакъв резултат и незнам къде бъркам. Или косата ми е прекалено мокра или ми куца стилизиращия продукт.Затова очаквам от вас съвети.
Благодаря предварително...

АвторAннa (Нерегистриран)
Публикувано21.02.05 09:49

Моят е Rowenta и съм много доволна от дифузера. Косата ми е чуплива и се оформят доста добре къдрици.
Препоръчайте някаква пяна или друг подукт за по-дълготраен ефект, но да не омазняма косата.
Благодаря

Автор surfline ((veche poznat))
Публикувано21.02.05 10:35

Аz съм с права права права коса, но ако е добре иzтънена дифуzера е прави супер.Моят е на Philips и Честно каzано като го купувах мноооого се Чудих дали да дам тия пари (направо ми се виждаха греШни , ама нали съм жена...).Сега въобЩе не съжалявам.Прави косата много добре, придава и блясък а бе въобЩе е супер.Като коzметика иzполzвам лак zа коса 2_те стъпки на Taft.Малко е силно като фиксация, но при мен друг наЧин няма

Smiah, smiah...

Тема Re: как се правите сами с дифузернови [re: mobidik]  
Автор kahlua ()
Публикувано21.02.05 14:08

ами както казах моята коса е чуплива и ако ще нищо специално да не и слагам пак става идеално с дифузер, особенно ако не мн далга съвсем лесно се оформя.
ако си с права коса трябва нещо фиксиращо да и слагаш - вакса, балсами без отмиване има какви ли не за къдрици, пяни и т.н. аз си бях взела един съвсем обикновен на балсам без отмиване на sunsilk и ми вършеше идеална работа.

Тема Re: как се правите сами с дифузернови [re: mobidik]  
АвторBFH (Нерегистриран)
Публикувано21.02.05 18:07

Трябва да си наведеш главата напред и да започнеш от най-долните кичури. Слагаш кичур намачкан в/у чинията на дифузера, приближаваш до главата и държиш докато изсъхне. Не е лесно, но с практиката се получава все по-добре. Успех.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.