Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:36 03.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема антицелулитен крем ...(гел)нови  
Авторwendy (Нерегистриран)
Публикувано05.02.05 14:28

Момичета, имате ли опит да ми препоръчате добър антицелулитен крем/гел от който да сте останали доволни. аз съм ползвала на Dove, но не съм останала с невероятни впечатления. Благодаря ви предварително.

Тема Re: антицелулитен крем ...(гел)нови [re: wendy]  
Автор KaтИ. (мама)
Публикувано05.02.05 16:18

Аз съм доволна от този на Ейвън, съчетан с диета. След като спрях да кърмя свалих няколко килца и съответно 8 см. от ханша за 4 седмици.

Тема Re: антицелулитен крем ...(гел)нови [re: KaтИ.]  
Авторфeя (Нерегистриран)
Публикувано05.02.05 17:26

Най-доброто, което съм ползвала е този на Виши, но не новия - а предишния - в зелената опаковка - D-stock.
Ползвала съм този на Dove - ефект 0. Същата работа е и д-р Тайс.
Този на Roc не си струва парите.

Реално сваляне на обиколка има от ампулите на Elancyl - дневни и нощни,този на Виши е по-скоро изглаждащ.

Тема Re: антицелулитен крем ...(гел)нови [re: wendy]  
Авторфeя (Нерегистриран)
Публикувано05.02.05 17:28

Не знам от къде си - ако намериш този на Рефан - струва около 8 лв и съдържа кофеин - активната съставка на скъпите антицелулитни гелове.
Ще го пробвам обаче след като родя. Може да се окаже толкова добър, колкото и скъпите.

Тема Re: антицелулитен крем ...(гел)нови [re: фeя]  
Автор KaтИ. (мама)
Публикувано05.02.05 18:13

D-stock е върха, но го няма вече, за съжаление. А новия не съм ползвала, затова не смея да го препоръчвам.
А на тези ампули отдавна съм им хвърлила око, ще взема да ги пробвам, че сега не тичам и почнаха да ми грапавее кожата.

Авторwendy (Нерегистриран)
Публикувано05.02.05 19:40

Ами на мен по-скоро ми трябва за изглаждане на кожата, а не толкова за намаляване на обиколка....чувала съм и аз суперлативи за ампулите Elancyl, така че може би към тях ще се насоча

Тема Re: антицелулитен крем ...(гел) [re: фeя]  
Автор Stahl ()
Публикувано06.02.05 15:33

Може ли да кажеш нещо повече за тези ампули?

"Онези, които вече не могат да дават лоши примери, дават добри съвети"

АвторKaми (Нерегистриран)
Публикувано06.02.05 20:20

Антицелулитният гел на Родиола също е с кофеин (извлечен от гуарана) и има лифтинг ефект.

Тема Re: антицелулитен крем ...(гел)нови [re: Kaми]  
Автор beasty boy (is here now)
Публикувано07.02.05 09:33

a az bih kazala 4e tozi ma swiss formula v kutia ot 450ml e mnogo efikasen sashto s kofein...moia masajist me raztriva s nego...i ima efekt za portokalovata koja

koмпресирам чалга в техно формат.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.