|
Тема
|
Пак за фризьорите?
|
|
Автор |
Cтpeйнджъp (адвокат) |
Публикувано | 02.02.05 00:33 |
|
Трябва ми фризьор, добър и опитен. Да знае да работи със суха къдрава коса (структурата и е такава). Това което правя на този етап е кичури – червено, русо (златисто), черни и имам (доколкото е останало) малко естествен цвят. Мразя да ме филират на своя глава с аргумента „аз знам и разбирам”, че после ставам съвсем като Тина Търнър. Всякакво високомерно и надменно отношение ще ме накара повече да не стъпя в този салон. Искам да се работи с качествени бои. Принципно се правя само в салон в гр.Варна, но последния път не останах доволна, което ме накара да се замисля (след 2 год. Живеене в София) и за нов фризьор.
| |
Тема
|
Re: Пак за фризьорите?
[re: Cтpeйнджъp]
|
|
Автор |
Dino (притеснителна) |
Публикувано | 02.02.05 13:18 |
|
Ами аз ползувам услугите на един салон и съм доволна. Намира се на кръстовището Граф Игнатиев и Раковска. Мъжът ми е с точно такава коса и той също ходи там. Доволен е повече от предишния специалист - мъжки фризьор. Подстригва ни Руми, но и другите момичета сигурно са добри.
Като ходих днес ми направи впечатление, че са махнали табелата, но не се поинтересувах защо. Но можеш да се обадиш на сл. тел. 980-31-72 и да попиташ. Ако те устройва, разбира се.
Живота е хубав, въпреки гадните му номера!!!!  
| |
Тема
|
[re: Dino]
|
|
Автор | kos (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.02.05 14:42 |
|
Опитай S&K на Стамболииски , те са носители на много награди от фестивали , особено жената (Силва се казва), преди работеха за Капанов. Доста е скъпо , но са много добри, всичко актуални техники и препарати следят. Ето и телефона на салона 980 73 14
| |
Тема
|
[re: kos]
|
|
Автор |
Гaнимa (fairy-tale) |
Публикувано | 02.02.05 16:15 |
|
Няколко от колежките ми ходят там и са много доволни .
| |
Тема
|
[re: kos]
|
|
Автор |
Cтpeйнджъp (адвокат) |
Публикувано | 03.02.05 00:02 |
|
Какво значи много е скъпо обаче, последния път във Вн. платих точно 100 лв. за да не се харесам!
| |
|
Е, не много по-скъпо :).
25 лева е подстригване с изсушаване.
За другите цени не знам...
Обади се на телефона и питай. Няма да ти откажат информация - секретарката им е много мила жена .
;-) :-РРедактирано от Гaнимa на 03.02.05 17:22.
| |
|
Извинявай, че се намесвам, но къде си платила толкова във Варна и какво са ти правили на косата ?   
Мисли. Вярвай. Мечтай. Рискувай.
| |
|
Фифи и Гери...
"кичури - 3 цвята"
"подстригване"
"издухване"
материали + подхранваща ампула за коса
| |
Тема
|