|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Фотоепилалия SPA TOUCH
|
|
Автор | cveti (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.04 16:58 |
|
Искам да обменя опит с някой, който си е премахвал окосмяването по този начин. Направих си една процедура, но за да има ефект е необходимо да са към 5-6. Искам да знам наистина ли в крайна сметка изчезват тези пусти косми....
| |
Тема
|
Re: Фотоепилалия SPA TOUCH
[re: cveti]
|
|
Автор | lva (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.04 21:10 |
|
Здравей.
Да метода е надежден. Зависи кои места си обезкосмяваш. При някои по бързо се премахват космите при други по бавно. Например на триъгълника и под мишниците космите от 4-6 процедури се премахват напълно, докато косъмчетата над устната се премахват значително по трудно, дори мисля че немогат да се премахнат напълно. Не знам този IPL SPA TOUCH какъв е, но доколкото ми е известно фотоепилатора на фирмата Луменис и Кохерент е най надежден и е единственият признат, ча найстина премахва окосмяването.
Желая ти успех в процедурите!!!
| |
Тема
|
[re: lva]
|
|
Автор | xa (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.11.04 23:29 |
|
Редактирано от Nike на 17.11.04 20:10.
| |
Тема
|
[re: lva]
|
|
Автор |
Jennifer (Scarlet) |
Публикувано | 14.11.04 10:30 |
|
Искаш да кажеш, че методът е по-удачен за по-здрави и твърди косми ли?
| |
Тема
|
[re: Jennifer]
|
|
Автор | Cvety (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.04 10:50 |
|
Да ,защото по тъмния и дебел косъм е по добър проводник на интензивната светлина, с която те жигосват.... а именно това е целта, с високата температура, която се развива, да унищожат луковицата на косъма.
| |
Тема
|
[re: Cvety]
|
|
Автор |
Jennifer (Scarlet) |
Публикувано | 14.11.04 14:57 |
|
Усещаш ли парене? Неприятна ли е процедурата? След това може ли да се мокри мястото? Зачервено ли е?
| |
Тема
|
|
|
Автор | Cveti (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.04 15:10 |
|
Усеща се нещо като парване, но то е за части от секундата и определено се търпи. Дали ще се зачерви кожата ти, зависи от типа и. На мен лично не се зачерви, а след процедурата около 4-5 часа усещах лака пареща болка като слънчево изгаряне. Но на следващия ден нямаше и помен от болка и зачервяване.
| |
Тема
|
[re: Cveti]
|
|
Автор |
Jennifer (Scarlet) |
Публикувано | 14.11.04 15:58 |
|
Ти пусна темата с твой въпрос, а стана така, че аз започнах да те разпитвам, дано не ти е неприятно.
Още нещо - имаш ли впечатление за колко време ще израстнат новите косъмчета? Или скоро си се правила?
Самата процедура колко време ти отнема? То е ясно, че зависи каква площ ще се почиства, но все пак бързо ли става?
И за колко парички?
| |
Тема
|
|
|
Автор | Cveti (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.04 16:23 |
|
Няма нищо и на мен ми беше интересно преди да мина от там:)...
Нямам още наблюдения, защощо са минали само 3-4дни от тогава. Реших да пробвам с подмишници първо и ако има резултат лека полека ще мина навсякъде.
Цената е 5лева за 11кв.см/1импулс/, т.е. на мен ми излезе 2х5=10 импулса, което ми струваше 50 лева. Самата процедура с почистване и прочее, трае около 20тина мин.
Не бих казала, че има някаква видима промяна още от първия път, но ме предупредиха за това и, че трябва да не се отказвам. Правят се около 6 процедури/индивидуално е/ през 4 седмици.
Обезателно ще споделя ако резултатът е положителен!
| |
Тема
|
[re: Cveti]
|
|
Автор | xa xa (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.04 16:44 |
|
но ме предупредиха за това и, че трябва да не се отказвам.
ей , това е много важно , че то , да не вземат балъците да привършат , а те как ще изкарат пари ?!?! ...
въобще не се връзвай на тези глупости със светлината , ама въобще
това съм го пробвала още преди година и половина и се чудя , че още някой се хваща на този номер ( как тази светлина ще унищожи луковиците на косъма :))))))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|