Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:09 17.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Фотоепилалия SPA TOUCHнови  
Авторcveti (Нерегистриран)
Публикувано13.11.04 16:58

Искам да обменя опит с някой, който си е премахвал окосмяването по този начин. Направих си една процедура, но за да има ефект е необходимо да са към 5-6. Искам да знам наистина ли в крайна сметка изчезват тези пусти косми....

Тема Re: Фотоепилалия SPA TOUCHнови [re: cveti]  
Авторlva (Нерегистриран)
Публикувано13.11.04 21:10

Здравей.
Да метода е надежден. Зависи кои места си обезкосмяваш. При някои по бързо се премахват космите при други по бавно. Например на триъгълника и под мишниците космите от 4-6 процедури се премахват напълно, докато косъмчетата над устната се премахват значително по трудно, дори мисля че немогат да се премахнат напълно. Не знам този IPL SPA TOUCH какъв е, но доколкото ми е известно фотоепилатора на фирмата Луменис и Кохерент е най надежден и е единственият признат, ча найстина премахва окосмяването.
Желая ти успех в процедурите!!!

Тема Re: Фотоепилалия SPA TOUCHнови [re: lva]  
Авторxa (Нерегистриран)
Публикувано13.11.04 23:29

Редактирано от Nike на 17.11.04 20:10.

Тема Re: Фотоепилалия SPA TOUCHнови [re: lva]  
Автор Jennifer (Scarlet)
Публикувано14.11.04 10:30

Искаш да кажеш, че методът е по-удачен за по-здрави и твърди косми ли?

Тема Re: Фотоепилалия SPA TOUCHнови [re: Jennifer]  
АвторCvety (Нерегистриран)
Публикувано14.11.04 10:50

Да ,защото по тъмния и дебел косъм е по добър проводник на интензивната светлина, с която те жигосват.... а именно това е целта, с високата температура, която се развива, да унищожат луковицата на косъма.

Тема Re: Фотоепилалия SPA TOUCHнови [re: Cvety]  
Автор Jennifer (Scarlet)
Публикувано14.11.04 14:57

Усещаш ли парене? Неприятна ли е процедурата? След това може ли да се мокри мястото? Зачервено ли е?

Тема Re: Фотоепилалия SPA TOUCHнови [re: Jennifer]  
АвторCveti (Нерегистриран)
Публикувано14.11.04 15:10

Усеща се нещо като парване, но то е за части от секундата и определено се търпи. Дали ще се зачерви кожата ти, зависи от типа и. На мен лично не се зачерви, а след процедурата около 4-5 часа усещах лака пареща болка като слънчево изгаряне. Но на следващия ден нямаше и помен от болка и зачервяване.

Тема Re: Фотоепилалия SPA TOUCHнови [re: Cveti]  
Автор Jennifer (Scarlet)
Публикувано14.11.04 15:58

Ти пусна темата с твой въпрос, а стана така, че аз започнах да те разпитвам, дано не ти е неприятно.
Още нещо - имаш ли впечатление за колко време ще израстнат новите косъмчета? Или скоро си се правила?

Самата процедура колко време ти отнема? То е ясно, че зависи каква площ ще се почиства, но все пак бързо ли става?
И за колко парички?

Тема Re: Фотоепилалия SPA TOUCH [re: Jennifer]  
АвторCveti (Нерегистриран)
Публикувано14.11.04 16:23

Няма нищо и на мен ми беше интересно преди да мина от там:)...
Нямам още наблюдения, защощо са минали само 3-4дни от тогава. Реших да пробвам с подмишници първо и ако има резултат лека полека ще мина навсякъде.
Цената е 5лева за 11кв.см/1импулс/, т.е. на мен ми излезе 2х5=10 импулса, което ми струваше 50 лева. Самата процедура с почистване и прочее, трае около 20тина мин.
Не бих казала, че има някаква видима промяна още от първия път, но ме предупредиха за това и, че трябва да не се отказвам. Правят се около 6 процедури/индивидуално е/ през 4 седмици.
Обезателно ще споделя ако резултатът е положителен!

Тема Re: Фотоепилалия SPA TOUCH [re: Cveti]  
Авторxa xa (Нерегистриран)
Публикувано14.11.04 16:44

но ме предупредиха за това и, че трябва да не се отказвам.
ей , това е много важно , че то , да не вземат балъците да привършат , а те как ще изкарат пари ?!?! ...
въобще не се връзвай на тези глупости със светлината , ама въобще
това съм го пробвала още преди година и половина и се чудя , че още някой се хваща на този номер ( как тази светлина ще унищожи луковиците на косъма :))))))

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.