Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:37 16.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Ужас!Помощ,страхотен гаф с прическата!  
Автор *Dominika* (sladurana)
Публикувано16.11.04 13:48

Здравейте!
Вчера си направих руси кичури . Досега никога не съм си боядисвала косата и от години ме навиваха да си направя кичури. Исках да са 1-2 тона по-светли от естествения цвят на косата ми, която е кестенява (лятото клони към светло кестенявя). Значи фризьорката ми сложи шапка и намаза кичурите с блондор. Ама по всичко изглежда, че ме е оставила прекалено дълго и кичурите са направо УЖАСНИ . Светло руси върху тъмен кестен, ще откача направо, изобщо не се възприемам, имам чувството че зеленеят даже.
Искам да си върна стария цвят, много си бях добре, ама кой дявол ме накара да си правя кичури !
Какво ще ме посъветвате, момичета? Ако се боядисам с естествения ми цвят дали ще покрие и тези кичури, или пак ще са по-светли? Искам да имам равномерен цвят на косата и понеже никога не съм се интересувала и занимавала с боядисване, съм изпаднала в едно такова депресирано вбесено и уплашено състояние .

Моля ви, дайте ми идеи как да спася положението?

Поздрави и весел ден !

OUT OF ORDER!!!

Тема Re: Ужас!Помощ,страхотен гаф с прическата!нови [re: *Dominika*]  
АвторLouise (Нерегистриран)
Публикувано16.11.04 15:03

Спокойно, подбери си някакъв цвят на Лореал Кастинг, това е безамонячна боя тон върху тон, която държи около 6 седмици. Не ти препоръчвам веднага да я боядисваш с друга силна боя.
Успех!

Автор V. ()
Публикувано16.11.04 15:56

Здрасти!
Мисля, че с една боя близка до твоя цвят или един тон по - тъмна би оправила поражението. Не се притеснявай, това са поправими неща. По - зле би било ако се боядисаш тъмна и няма как да го изсветлиш. Русото е най - лесно за оправяне, една боя отгоре и готово.
Аз също лятото напарвих същия гаф и никак не се харесах. Отгоре прастах една боя и всичко е наред. Само дето по - често трябва след това да се боядисваш, защото русите кичури избиват по - бързо.

Автор PPP (една)
Публикувано16.11.04 17:10

Спокойно! И аз бях така като ми направиха кичурите за пръв път. На другия ден тичах при фризьорката да ме боядисва. Тя обаче, умна, сложи ми някаква оцветяваща пяна, колкото да не се шашкам. Пяната, разбира се, се отми, но аз в това време свикнах с кичурите и даже се харесах.. Така че, споко, проблемът е психологически.

Автор NikeМодератор (amatjor)
Публикувано17.11.04 20:23

Кичурите винаги ще изглеждат по-светли, даже и да ги намажеш с перманентна боя. Но няма страшно. Сега са страшно модерни кичури в червеникавата и златистата гама. Накарай фризьорката ти да ги матира с боя (безамонячна). Предполагам, че преди не го е направила.

Публикувано18.11.04 08:54

Здравейте!
Много мерси за отговорите ви, наистина ме поуспокоихте .
Фризьорката ме намаза с някаква матираща пяна, но за съвсем кратко време, а като видях какъв ужасен контраст е направила с тези кичури направо ми призля . Почти бели са на места, на други зеленее, а русото е толкова минимално, че чак го няма !
Та затова съм 100% решена, че ще се боядисам. Досега бях категорично против да се боядисвам, докато не почне да ми побелява косата, но вече нямам избор.
Мисля сама да се боядисам вкъщи (свекървата ще помага, тя от години сама се справя). Чудя се сега обаче дали да не си избера някакъв друг цвят боя, различен от моя. Така или иначе ще слагам боя, поне да се вижда резултата !
Та значи модерни са златистите и червеникавите цветове, обаче на мен няма да ми отиват. Аз съм от студената гама и се чудя дали да не избера тъмен кестен, биещ леко на червеникаво. Уффф, голям проблем ми е сега да си избера цвят, незнам какво ще ми отива, а и много се страхувам съвсем да не заприличам на плашило .
Весел ден от мен!

OUT OF ORDER!!!

Редактирано от *Dominika* на 18.11.04 08:57.

Автор NikeМодератор (amatjor)
Публикувано18.11.04 20:27

Пробвай с лилаво-червеникаво. Поразгледай

.

Тема Re: Ужас!Помощ,страхотен гаф с прическата!нови [re: Nike]  
Публикувано19.11.04 10:44

Благодаря ти! Страхотна си!!!
Много ще ми отива boudoir glamour . В момента цветът ми наподобява русия цвят от сайта, но е много по-зле.
А освен на Лореал кои други марки бои са безамонячни? И защо трябва да е безамонячна боята? Може би са ми глупави въпросите за по-напредналите в боядисването, но ако не сега, просто няма кога друг път да питам.
Весел ден!

OUT OF ORDER!!!

Автор jam (strawberry)
Публикувано19.11.04 17:43

другия път искай от фризьорката да ти матира кичурите!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.