Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:29 03.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Червило???нови  
Автор thy_inamorata (bohemian)
Публикувано05.11.04 13:47

Здравейте, момичета :)
Случайно някой да има идея, къде бих могла да намеря такова черивло? Мнооого светло бежово, с лек прасковен нюанс.
Направо съм се побъркала от търсене и нищо :( Единственото, което се доближава е едно на Bourjois, N 13, но от серията червила, които вече не се произвеждат
Да не говорим, че в един магазин, 'компетентната' продавачка, направо ме посъветва да си купя коректор
Та, ако някой има идеи за марка и номер, ще му бъда много благодарна

I like your silence; it the more shows off your wonder

Тема Re: Червило???нови [re: thy_inamorata]  
Авторgorgeous (Нерегистриран)
Публикувано05.11.04 14:11

мдааа, това е червилото, което търся от години без успех... ако все пак намериш с такъв цвят ще се радвам, ако споделиш после

Автор mimi23 (nova mama)
Публикувано05.11.04 14:27

Харесвам горе долу същата гама и това са червилата които ползвам най често.На YVES ROCHER са,ако някое ти хареса веднага ще ти пусна името и номера.Надявам се,че ще ти помогна някак...и аз винаги срещам трудности като си тарся нещо

Тема Re: Червило???нови [re: gorgeous]  
Публикувано05.11.04 15:50

е, поне се успокоих, че не съм единствена . непременно ще споделя

Тема Re: Червило???нови [re: mimi23]  
Публикувано05.11.04 15:53

изглеждат ми по-тъмни, но третото ми харесва.. и то ли е на Yves Rocher? Проблемът при мен е, че устните ми са с наситен цвят и затова ми трябва светло и покривно червило. благодаря ти

Автор mimi23 (nova mama)
Публикувано05.11.04 16:41

Всичките са на YVES ROCHER,а това което ти харесва е с име Rose glace от серията Couleurs nature.Направо отиди в магазина на фирмата и поразгледай-хем тези ще видиш,а може и нещо друго да откриеш...
Успех

Автор Manna (небесна)
Публикувано05.11.04 18:16

ив роше имат и един доста телесен на цвят молив за устни! Той вероятно би ти свършил добра работа. Но не съм го ползвала и не знам как е като качество.. аз с толкова телесен цвят мязам на мъртвец
Най-близкото червило, което ползвам, е на Лумен 507, Silent words, от серията Sensible lips. Ако не ме лъже паметта, имат и по-светли, това по-скоро леко кафенее, отколкото да "оранжевенее". Такова обаче е Flesh на Ейвън, което за мен идва именно твърде светло (и, както казва името му - телесно) и затова не го ползвам. Пускат го много рядко в каталога, мисля, че точно сега го има, така че ако изпуснеш да си го поръчаш, от София си и не те е гнус от факта, че все пак съм го ползвала неколкократно, може да се видим да ти го дам. Поздрави

Тема Re: Червило??? [re: thy_inamorata]  
Автор Gia ((former njakoj))
Публикувано05.11.04 20:44

Clinique imat podobni tzvetove:

Moje da si haresash nesto.

Автор 7kari (щастлива)
Публикувано06.11.04 12:21

червилата на Мейбълин имат подобен цвят.

Не се обръщай назад, може би нещо те настига!

АвторKaми (Нерегистриран)
Публикувано06.11.04 15:03

Мисля, че такова червило е Beige Shimmer на Avon. От серията Beyond Colors. Перлено е. Можеш да го видиш на

. На моите устни стои като един друг цвят - Sugar Cane, което мисля че търсиш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.