|
Тема
|
Никакъв ефект от фотоепилация
|
|
Автор |
*Dominika* (sladurana) |
Публикувано | 08.11.04 09:11 |
|
Здравейте!
Ходих на фотоепилация на бикини зоната преди 17 дена и според обяснението на козметичката космите трябваше да паднат след 1-2 седмици. Да, но минаха двете седмици, а не са паднали повече от 10 косъма, и по всичко изглежда, че няма и да паднат  .
Някой дали е имал същия проблем като мен? Доста парички се изръсих и ако няма никаква файда направо ще се пръсна от яд   !
Поздрави! И весел ден!

OUT OF ORDER!!!
| |
Тема
|
Re: Никакъв ефект от фотоепилация
[re: *Dominika*]
|
|
Автор | пaтилa (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.11.04 12:59 |
|
Направи им рекламация!
А ефект има но лош:
1. хвърляш пари на вятъра
2. боли
3. има ефект на бръснене
| |
Тема
|
|
|
Автор | dane (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.11.04 16:43 |
|
да, и аз се опарих така. Лошото е, че възнамерявам пак да отида, макар и да станах свидетелка на липсата на удовлетворителен за мен ефект- а никак не бях взискателна. Както си ги обръснах, със същата бързина си поникнаха. Обаче, съм си рекла да им дам право на реванш, да се пробват още веднъж (и на мен да ми отънее джоба с 100 лева) и повече край. Ужасно, е че виждам че резултати няма, но ми се ще да има такива, та ще се пробвам пак ..... Залагам на поне 50 % милост и разбиране към изпадналите в беда от страна на дерматоложката ми.
Съжалявам за обезкуражителния отговор.
| |
Тема
|
|
|
Автор | илиянa (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.11.04 17:10 |
|
ефект има само върху джоба ти ..
аз преди година ходих и се изръсих също
чудно ми е че все още хората се връзват на тези мошеничества..
това с лазера е същата работа , в случай че ти го предложат ..и там се изръсих здраво , не си губи времето и парите
| |
Тема
|
|
|
Автор |
V. () |
Публикувано | 08.11.04 18:19 |
|
Като цялостен ефект аз също не съм доволна от фотоепилацията. Правила съм си на брадичка и бакембарди и минах целият курс, т.е. 7 процедури през месец и половина. По време на процедурите,т.е. докато ходех космите ми опадваха след всяка процедура - да, но след приключване на курса космите си пораснаха (както след опадването и преди всяка процедура) и така и не се промениха. Нито към по - светли и тънки, нито като бройка. Така че като метод за епилация не мисля, че е ефективен.
| |
|
при добра козметичка
колкото и да боли се преживява, става бързо, не се занимаваш сама да се тормозиш и има дълготраен ефект
| |
|
|
|
|