Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:53 16.07.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Никакъв ефект от фотоепилация  
Автор *Dominika* (sladurana)
Публикувано08.11.04 09:11

Здравейте!
Ходих на фотоепилация на бикини зоната преди 17 дена и според обяснението на козметичката космите трябваше да паднат след 1-2 седмици. Да, но минаха двете седмици, а не са паднали повече от 10 косъма, и по всичко изглежда, че няма и да паднат .
Някой дали е имал същия проблем като мен? Доста парички се изръсих и ако няма никаква файда направо ще се пръсна от яд !
Поздрави! И весел ден!

OUT OF ORDER!!!

Тема Re: Никакъв ефект от фотоепилациянови [re: *Dominika*]  
Авторпaтилa (Нерегистриран)
Публикувано08.11.04 12:59

Направи им рекламация!
А ефект има но лош:
1. хвърляш пари на вятъра
2. боли
3. има ефект на бръснене

Авторdane (Нерегистриран)
Публикувано08.11.04 16:43

да, и аз се опарих така. Лошото е, че възнамерявам пак да отида, макар и да станах свидетелка на липсата на удовлетворителен за мен ефект- а никак не бях взискателна. Както си ги обръснах, със същата бързина си поникнаха. Обаче, съм си рекла да им дам право на реванш, да се пробват още веднъж (и на мен да ми отънее джоба с 100 лева) и повече край. Ужасно, е че виждам че резултати няма, но ми се ще да има такива, та ще се пробвам пак ..... Залагам на поне 50 % милост и разбиране към изпадналите в беда от страна на дерматоложката ми.

Съжалявам за обезкуражителния отговор.

Авторилиянa (Нерегистриран)
Публикувано08.11.04 17:10

ефект има само върху джоба ти ..
аз преди година ходих и се изръсих също
чудно ми е че все още хората се връзват на тези мошеничества..
това с лазера е същата работа , в случай че ти го предложат ..и там се изръсих здраво , не си губи времето и парите

Автор V. ()
Публикувано08.11.04 18:19

Като цялостен ефект аз също не съм доволна от фотоепилацията. Правила съм си на брадичка и бакембарди и минах целият курс, т.е. 7 процедури през месец и половина. По време на процедурите,т.е. докато ходех космите ми опадваха след всяка процедура - да, но след приключване на курса космите си пораснаха (както след опадването и преди всяка процедура) и така и не се промениха. Нито към по - светли и тънки, нито като бройка. Така че като метод за епилация не мисля, че е ефективен.

Тема направи си обикновенна епилациянови [re: *Dominika*]  
Автор DarkCat ()
Публикувано08.11.04 18:19

при добра козметичка

колкото и да боли се преживява, става бързо, не се занимаваш сама да се тормозиш и има дълготраен ефект

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.