Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:51 09.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема препоръчайте ми...нови  
Автор T.o.n.y (сладка)
Публикувано11.10.04 18:41

Моля ви, препоръчайте ми продукт за премахване на грима от очите. Никога не съм ползвала такъв, а бих искала една от следващите ми покупки да е именно такава. Не съм се заглеждала много-много по магазините, но съм останала с впечатлението, че всички са водни. Дали действително премахват и по-устойчивия грим... А има ли такива под формата на гелче например? Не искам да ми се налага да си търкам очите, за да си махна спиралата например.../както сега ми се случва понякога/

Тема Re: препоръчайте ми...нови [re: T.o.n.y]  
АвторLionka (Нерегистриран)
Публикувано11.10.04 18:50

ЗдравейАз лично ползвам двуфазния на Лореал, който е за водоустойчив грим, макар че не слагам такъв грим. Понякога си чистя сенките и спиралата с едно нещо на Виши, скоро в някаква друга тема споменах за него- 3 в 1 е и съдържа cleanising milk, toning lotion i eye make-up remover. От серията Purete Thermale. Иначе, пак в тази тема стана на въпрос, че момичетата хвалиха много почистващия лосион за очи на Регал с магданоз, но на мен той никак не ми допадна. Много от марките имат продукти специално за почистване на околоочен грим, включително и водоустойчив. Сигурна съм, че ще си намериш нещо подходящо

Автор pipilota (:))
Публикувано11.10.04 19:01

Здравей
Използвам по препоръка на клуба лосион за сваляне на очен грим на Регал. Не изсушава кожата и почиства добре. А по съвет на Divinora си поставям напоени памучета на очите за няколко минути, така гримът се сваля по- лесно, без търкане.

АвторKaми (Нерегистриран)
Публикувано11.10.04 19:33

В една от постоянните теми на клуба - г-жа Пола Бегън за продуктите, огромно БЛАГОДАРЯ на момичетата за преводите, и най-вече на divinora за целия този труд - прочетох за Perfect wear make-up remover на Avon и май само затова си го купих. Определено си струва. От две части е - масло и вода, които се смесват. Много е мек и приятен, не люти и почиства напълно.

Тема Re: препоръчайте ми... [re: T.o.n.y]  
Автор PPP (една)
Публикувано12.10.04 15:44

Вземи си едно тоалетно мляко и няма да имаш проблем.

Тема Re: препоръчайте ми...нови [re: PPP]  
Автор T.o.n.y (сладка)
Публикувано12.10.04 19:56

в момента използвам тоалетно мляко на Jean D'Aveze, а след това си измивам лицето с пяната на Vichy Oligo 25, но гримът на очите ми дори и след цялото това почистване не е премахнат напълно/използвам и молив, и сенки, и спирала/. Затова идеята ми е, като свърша това тоалетно мляко, да не си купувам друго, а да почиствам лицето си направо с пяната и след това грима на очите със специален лосион за това. Да пробвам дали това евентуално ще е по-удачен вариант...

Публикувано12.10.04 21:40

T.o.n.y би ли споделила моля те впечатления от тази пяна на Виши и как усещаш кожата си след почистване с нея? Също така само вечер ли я използваш или по-често?

Тема Re: препоръчайте ми...нови [re: Lionka]  
Автор Opportunity ()
Публикувано12.10.04 22:15

Toaletnoto mlqko na L'oreal...edno takova rozovi4ko e:)i ne e koi zne kolko skupo,s ogled na trainostta i ka4estvoto-struva okolo 7 lv,no na men li4no mi izdurja okolo 2 meseca pri vsekidnevna upotreba...a i ponqkoga go polozvam kato krem4e...miri6e mnogo priqtno!Taka 4e na teb moje da ti stigne i za 3 meseca!

Uspeh!

Всичко,което не ме убива ме прави по-силна!

Тема Re: препоръчайте ми...нови [re: Opportunity]  
Публикувано12.10.04 22:29

Ама аз имах предвид пяната на Виши?Или може би не отговаряш на мен?

Тема Re: препоръчайте ми...нови [re: Lionka]  
Автор T.o.n.y (сладка)
Публикувано13.10.04 21:41

Здравей, Lionka! Извинявай, че чак сега ти отговарям, но връзката днес е ужасна Ами аз съм много доволна от тази пяна и въобще от този начин на почистване на лицето. Преди време почиствах лицето си с тоалетно мляко и след това с тоник, но откакто започнах да използвам пяната - едва ли пак ще се върна отново към тоалетното мляко... Не съм използвала друг вид пяна за почистване/но определено смятам да го направя - заплюла съм си една на Galenic/, но от тази ми се струва, че лицето ми стана по-гладко, по-рядко ми излизат пъпчици/което все пак, трябва да отбележа, по принцип ми се случва рядко/. Използвам пяната само вечер/сутрин се разминавам само с вода/ и след това кожата е една такава гладичка и мекичка. Допада ми усещането - за чиста кожа без усещания за дискомфорт... Но все пак/както е и видно от горе/ ми трябва някакъв специален продукт за премахване на грима от очите - с пяната само не става...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.