Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:27 04.11.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Идея за лак?нови  
Автор jojo (бебе МарИна)
Публикувано25.08.04 09:09

Здравейте! От доста време чета тук все полезни неща и най накая се осмелявам да искам съвет. Искам да си купя бял и розов лак, но съм пред голяма дилема все едно ще си купувам кола - ами немога да се реша :(. Хем искам да са нежни цветове, хем да са покривни, че да не прозира бялото на ноктите отдолу. Някакви идеи, ще съм много благодарна :) Щях да забравя да спомена, че предпочитам качествена козметика, защото нямам време да се лакирам всеки ден.

Тема Re: Идея за лак?нови [re: jojo]  
Автор Scarlet (J _ _ _ _ _ _ r)
Публикувано25.08.04 10:45

Ще позволиш ли, като стана въпрос за лакове, да използвам темата ти и аз да попитам нещо тук.

Аз пък исках да попитам момичетата за лак с четчица за рисуване.
Не съм търсила чак толкова щателно, но на няколкото места, където ходих - нямаше.
Можете ли да ми кажете дали има някои точно определени лакове с такава четчица, които се намират лесно?
Не е нужно да е нещо скъпо, защото няма да го ползвам толкова често, а и най-много да намацам по 2-3 цветчета.
**

На твоя въпрос, jojo.
Аз харесвам буржоа, но понякога си вземам и съвсем обикновени БГ лакове, които се оказаха нелоши.
Сега много ми нахвалиха едни Perfect. Първо си взех техен лак и много ми хареса. След това си взех 3 в 1 - основа, заздравител и топ. Нямам забележки и към него. Не са скъпи. Мисля, че имаха такива тонове, за които говориш.
Аз почти винаги се правя с телесни пастелни лакове и почти само тях гледам.

Тема Re: Идея за лак?нови [re: Scarlet]  
Автор NikeМодератор (amatjor)
Публикувано25.08.04 10:55

Ами точно Perfect имат боички за рисуване с много тънка четчица. Струваха май 2-3 лв. едната. Има боички на водна основа и на ацетонова основа. Стар Нейлс предлагат също боички. Струваха около 7-8 лв. едната. Изборът не е малък.

Публикувано25.08.04 10:58

Аз винаги си препоръчвам продуктите на O.P.I. - лакове, бази, заздравители и топ лакове. Според мен нямат равни. Поне за БГ. Освен това има изключително голям избор на цветове. В една тема малко по-надолу е даден адресът на магазина на фирмата-вносител.

Автор PPP (една)
Публикувано25.08.04 11:01

Въпреки, че не предпочиташ евтини лакове, бих те посъветвала да си вземеш от малките лакчета на Golden Rose. Има огромно разнообразие и можеш да експериментираш с цветове, докато се спреш на този, който искаш. Всичко е много индивидуално, зависи от тена на кожата, така че трудно се дават съвети от разстояние.
А тези малки лакчета са по 70-80 ст. И да ти кажа, хич не са лоши. Аз ги ползвам с удоволствие.

Тема Re: Идея за лак?нови [re: Nike]  
Автор Scarlet (J _ _ _ _ _ _ r)
Публикувано25.08.04 11:29

Сериозно?
Вчера в един магазин точно за тях питах за такава четчица и ми казаха, че нямат!
Аааааа!
Те и лаковете и основите им са около тази цена - 2-3лв.

Автор divna_ (усмихната)
Публикувано25.08.04 11:42

Аз си купих основа, топ-лак и лак бял нюансиращ към розово на O.P.I. (страхотни лакове- съхнат бързо и много трайни) и после си взех на Golden rose от малките 5 цвята(цикламен, оранж, зелен , синьо-зелен и жълт) и едно брокатче и сега си правя страхотни комбинации(рисувам)
Така лака е издържлив от продуктите на O.P.I. , а и интересно нарисуван с евтини лакове, защото не си заслужава да се дават по 14-17 лв. за цветни лакове O.P.I. ползва се много малко от тях.

Тема Re: Идея за лак?нови [re: Nike]  
Автор divna_ (усмихната)
Публикувано25.08.04 11:45

Горещо те подкрепям за O.P.I. , страхотно попадение. Купих си ги по твоя препоръка и съм много доволна, БЛАГОДАРЯ

Тема Re: Идея за лак?нови [re: Scarlet]  
Публикувано25.08.04 12:43

Четчиците не се продават отделно. Продават се боички, чиито четки са много тънки. Боичките изглеждат като лакове, но шишенцата са по-тънки и дълги. От "Арена на красотата" си бях взела боички на Перфект и не са лоши за цената си.

Тема Re: Идея за лак?нови [re: divna_]  
Публикувано25.08.04 12:51

Няма смисъл, разбира се. Лаковете са си лакове, а за рисуване аз лично си купувам боички. Много по-удобни са, защото са с тънки четки.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.