|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Поздравления за модераторката!!!   |  |  | Автор | Scarlet (J _ _ _ _ _ _ r) |  | Публикувано | 13.07.04 20:55 |  |  | 

Отдавна ми прави впечатление, че модераторката не допуска обсъжданиия, които не са свързани с тематиката на клуба!
 Възхитена съм и искам да и благодаря!
 Много се радвам, че в БГ има поне едно място, където цари ред!
 Дано и други да се поучат!

Поднасям аплодисментите си на модераторката, но тя може да се смята за свободна да изтрие темата ми, ако има желание, тъй като и  е малко off topic, но просто не можах да се въздържа.
 Когато човек си заслужи комплиментите, те не  трябва да му се спестяват, нали?

|  |  |  
             |  |  | 

Съгласна съм. Това е единственият клуб в дира, в който не се допускат излишни коментари, злобни забележки и заяжданици, благодарение на модераторката, която си заслужава комплиментите.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Поздравления за модераторката!!!  [re: Scarlet] |  |  | Автор | Nike  (amatjor) |  | Публикувано | 14.07.04 12:12 |  |  | 

Thanks, старая се колкото мога.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Поздравления за модераторката!!!  [re: Scarlet] |  |  | Автор | ***** () |  | Публикувано | 14.07.04 12:50 |  |  | 

Още един глас в подкрепа на модератора

|  |  |  
             | 

| Тема |  Да приеме и моите поздравления  [re: Scarlet] |  |  | Автор | snobar (Fuckers League) |  | Публикувано | 14.07.04 13:05 |  |  | 

много я бива...трябва да придобивам опит от нея....само й се чудя как ви търпи (шегувам се)....

Грехота е при живи родители децата да работят!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Поздравления за модераторката!!!  [re: Scarlet] |  |  | Автор | Kaми (Нерегистриран) |  | Публикувано | 14.07.04 13:15 |  |  | 

Чудесно си го казала!!!
  Комплименти и за ценните съвети!  

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Поздравления за модераторката!!!  [re: Scarlet] |  |  | Автор | mobidik (новак) |  | Публикувано | 14.07.04 14:14 |  |  | 

И от мен най-искренни поздрави за Nike.
 Продължавай все така!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да приеме и моите поздравления  [re: Mapи] |  |  | Автор | Цвeти (Нерегистриран) |  | Публикувано | 14.07.04 14:33 |  |  | 

И от мен-поздравления,  целувки и т.н !!!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да приеме и моите поздравления  [re: snobar] |  |  | Автор | Scarlet (J _ _ _ _ _ _ r) |  | Публикувано | 14.07.04 14:46 |  |  | 

Какво как ни търпи! Я виж какви сме сладурчета.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Поздравления за модераторката!!!  [re: Nike] |  |  | Автор | bubanka (зла вещица) |  | Публикувано | 14.07.04 14:48 |  |  | 

поздрави и похвали и от мен

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |