|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
СРЕЩА НА 11 ЮЛИ (НЕДЕЛЯ) ОТ 18 ЧАСА
|
|
Автор |
Gorgeous™ (Блясък) |
Публикувано | 29.06.04 01:27 |
|
Какво ще кажете за една среща, момичета?

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Nike на 08.07.04 12:49.</EM></FONT></P>Редактирано от Nike на 11.07.04 11:22.
| |
Тема
|
Re: СРЕЩА
[re: Gorgeous™]
|
|
Автор | Пъcтpyxи (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.06.04 12:19 |
|
Супер!
Аз съм "за". Трябва да решим къде, кога и в колко часа? С нетърпение чакам да се срещнем и да се запозная с вас мили красавици!
| |
|
след около две седмици
| |
|
Идеята е страхотна, въпреки че лично аз рядко пиша но за сметка на това нямам непрочетена тема, а и всички вие ми действате като настолен козметичен наръчник.Така, че съм с голямо"ЗА".
| |
|
И на мен ми харесва идеята, но не мога да гарантирам, че ще дойда, защото съм в сесия. Все пак обещавам да се постарая да дойда.
| |
Тема
|
Re: СРЕЩА
[re: *****]
|
|
Автор |
snobar (Fuckers League) |
Публикувано | 23.06.04 14:26 |
|
каква сесия по това време????
Който иска - търси начин, който не иска - търси причина!
| |
|
падащи си по някои от вас 
Който иска - търси начин, който не иска - търси причина!
| |
|
Ами сесия като сесия. Учиш, нервираш се (с всеки следващ изпит все по-малко) изпитват те, после се радваш че поредния изпит е минал и т.н и т.н. После пък се радваш че сисията е минала и отиваш на море
Само дето при мен сесията едва започна и последния изпит е на 9 юли
| |
|
Цял преди обяд се мъча да не влизам и да не чета понеже се дразня обаче не издържах.  И аз искам. Обаче - не можееее!  Какво да ти кажа... това разбираш ли го -   Е това казвам. И ако някой не изпие едно дълго кафе и за мен на срещата ще се сърдя.   
| |
|
Много добра идея, само да не съвпадне с работното ми време, че да мога да дойда и аз ...
Всъщност Найки нека каже максимално рано, за да видя как да си наредя смените :)
Снайперистка, touched by an angel :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|