Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:20 13.05.25 
Непрофесионални
   >> Козметика
*Кратък преглед

Тема Ив Роше или ?  
Автор Stahl ()
Публикувано18.06.04 11:29

Здравейте, момичета!
Виждам, че доста са добри отзивите ви за тази марка, та...реших и аз да я пробвам, но все още се колебая. Може и друга марка да ми препоръчате, стига да има ефект-съгласна съм да пробвам
На 26 год. съм. Кожата ми е нормална към суха, бяла с лунички, но проблемът ми са тъмните петна които ми се появяват през лятото. Незнам как да се оттарва от тях, появяват се над горната ми уснтна и изглеждам ужасно Предполагам, че трябва да бъде с доста висок фактор, но кой крем да избера...

Друго което искам да ви питам е за шампоаните на Ив Роше. Има ли някой които да ги е ползвал и ако може да сподели впичатленията си.

"Онези, които вече не могат да дават лоши примери, дават добри съвети"

Тема Re: Ив Роше или ?нови [re: Stahl]  
Автор GWENDALlN (smela)
Публикувано18.06.04 13:01

привет!
не знам кой ти е хвалил чак толкова много продуктите на споменатата фирма, но аз лично нямам кой знае какви добри впечатления от тях. харесвам ароматизираните им лосиони и млека за тяло - като почнеш от тези с плпдовите аромати и стигнеш до тези с по-силно ухание и в серия с тоалетните им води. хубавото е, че са по-мазнички (за по-суха кожа) и са доста голямо количество (400 мл) на доста приемлива цена. като цяло наистина не са лоши, сравнени с разните там garnier, nivea, dove и т.н. същото мога да допълня и за шампоаните им за тяло - имат приятен аромат и са гъстички, но те пък от своя страна изсушават кожата.
относно петната от слънцето знам, че Vichy и Roc имат специални продукти за твоя тип кожа, които са и с висок фактор защита и действително са ефективни.
от опита ми с yves rocher се убедих, че като качество са същия "клас" козметика като avon и oriflame, за които няма особено положителни отзиви, т.е. не вреди, но няма ефекта, който се рекламира.

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от GWENDALlN на 18.06.04 13:07.</EM></FONT></P>

Редактирано от GWENDALlN на 18.06.04 13:05.

Автор bubanka (зла вещица)
Публикувано18.06.04 14:51

от жълтия шампоан ме сърбеше главата и ми се увеличи пърхута, останалото ти го е написала "колежката", аз съм с подобни впечатления
ще добавя само, че харесвам някои от ароматите им
поздрави!

Авторchk (Нерегистриран)
Публикувано18.06.04 14:54

Az pyk sym mnogo dovoln ot po4ti vsi4ki produkti na Yves Rocher. Majka mi - syshto. Dori i okolnite zabelqzaha promqnata, bez da znaqt, 4e sme smenili kozmetikata. A plodovite i cvetnite produkti sa prosto vyrha na nasladata!
V profila ti vidqh, 4e si v DE. Taka li e? Az sym v Muenchen. Moga da ti dam promocionalni kodove, s koito polu4avash i mnogo podaryci i otstypki kym pory4kata ti. Naprimer ako si pory4ash krem za ryce za 1,50 Euro, moje da poluchish i damska 4anta s beauty-bag + noshten krem protiv bry4ki v originalna golemina! Versandkosten - 1,50 Euro . Ima mnogo drugi hitrinki...

Тема Re: Ив Роше или ?нови [re: chk]  
Автор Stahl ()
Публикувано18.06.04 20:52

Да, в Германия съм (Кайзерслаутерн) и преди няколко дена получих рекламата. В сайта им има доста интересни неща. Благодаря ти все пак.

Тема Re: Ив Роше или ?нови [re: GWENDALlN]  
Автор Stahl ()
Публикувано18.06.04 21:01

Много ви благодаря за мненията. Реших да изпробвам някой от продуктите, но няма да рискувам с крема. GWENDALlN смятам да те послушам и да потърся тези кремове които са специално за тъмните петна.

Авторtedi (Нерегистриран)
Публикувано19.06.04 00:00

Козметиката на Ив Роше е страхотна.Препоръчвам ти я без капка съмнение,че и ти също ще я харесаш,естествено трябва да избереш продукти за твоя тип кожа.Аз съм работила 3 години във веригата Бонжур и те уверявам,че не е имало случай клиентка да получи алергия от тази козметика.Освен това можеш да бъдеш 100% сигурна,че тази марка няма ментета на пазара.Единствения вносител е фирма Стамбули ЕООД.Декоративната козметика също е страхотна,вярно че е малко по-скъпа от общо предлаганите аналози,но все пак качеството се заплаща.
За шампоаните прочетох негативни мнения по-горе,но все пак тя няма специализирани шампоани, от които трябва да се очакват чудеса.Предлагат се серия фито шампоани,които са съвсем безобидни за ежедневна употреба.
Това е ....

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.