|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Родиола: страхотна маска за лице!
|
|
Автор |
sweetkids_mama (мислеща) |
Публикувано | 03.05.04 23:52 |
|
Във възторг от Успокояващата маска за лице на "Родиола"! Имаше направо магически ефект! Никога не съм ползвала нищо подобно! След като я отмих, порите ми се бяха напълно затворили, изчистени, кожата- мека, гладка; зачервяванията (розацея), които обикновено си имам в някаква степен, бяха напълно изчезнали!
Самата маска се приготвя непосредствено преди слагането. В кутията има пликчета с течност и пликчета с прах. Разбъркват се, като човек може сам да дозира колко да е гъста в зависимост от замърсяването на лицето и големината на порите.
Една подробност: след измиването на маската остава един мъртвешки цвят на лицето, който обаче преминава след няколко часа. Затова е препоръчително маската да се прави вечер преди лягане.
И изобщо, тази нова марка май ще излезе много добра....продуктите наистина нямат никакви парфюми или оцветители, околоочният гел е с много интересна консистенция: гъст гел с микрогранулки, които при намазване от топлината на кожата се разтварят и гелът попива много бързо. Довобна съм и от стягащият гел за шия и деколте. За другите неща още е рано за впечатления...
Константин, 16.06.1998
Зорница, 6.09.2002
| |
|
Не съм я чувала тази марка "Родиола". Може ли малко повече информация?
Благодаря.
| |
|
Дай повече информация.
| |
Тема
|
Re: Родиола: страхотна маска за лице!
[re: Shina]
|
|
Автор |
magiiia (вуду) |
Публикувано | 04.05.04 09:13 |
|
А колко струва маската за лице?
А цената на кремчето за деколте и шия?
Мерси предварително.
| |
Тема
|
[re: the Goddess]
|
|
Автор |
lorik () |
Публикувано | 04.05.04 10:38 |
|
И на мен ми попадна каталогът им ,това е първата българска висша козметика!Продава се само по каталог!
| |
|
супер! едно от момичетата тук каза, че това било бг висша козметика... дано я открия някъде по магазините, защото Арена на красотата нямало да има във Варна 
"Или ще намеря път, или сама ще прокарам път."
| |
Тема
|
[re: lorik]
|
|
Автор |
звeздeн_пpax (scorpio fan) |
Публикувано | 04.05.04 10:56 |
|
как ти попадна каталога им? пусни някакви данни - телефон, майл или сайт ако имат, моля те 
| |
|
от къде може да се вземе или разгледа каталога и да се поръча

| |
Тема
|
[re: tanqs]
|
|
Автор |
Moни_k (непознат) |
Публикувано | 04.05.04 13:51 |
|
.... Продуктите от "Родиола козметикс" съчетават последните световни тенденции във висшата и медицинската козметика. Всички продуктови серии съдържат висококачествен морски колаген, патентован по специална технология, която неколкократно е искана от френски и английски козметични гиганти. "Родиола" е разработена в три серии за цялостна грижа за кожата, с имуностимулиращо и подхранващо действие. Всички 21 продукта се предлагат чрез директни продажби в по-големите градове на страната.
Само това намерих.... 
| |
Тема
|
[re: Moни_k]
|
|
Автор |
звeздeн_пpax (scorpio fan) |
Публикувано | 04.05.04 14:04 |
|
е и това е нещо...значи не се предлагат само по каталог!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|