|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
3 в едно
|
|
Автор |
Лyничka (неземна) |
Публикувано | 22.04.04 16:40 |
|
За да не отварям 3 теми, ще си напиша тук скромните вълнения. Няма много да се обяснявам.
1. Мнения за More Lashes на Max Factor. Искам обем и разделяне, не да ми ги удължава много.
2. Накй да е ползвал един антицелулитния "гел"( не знам всъщност дали е гел) на ROC, който е в една златна опаковка. Действа ли не действа ли, 4е тук има една промоциа, дават ти две опакосви на цената на една и гледам жените много го купуват. Може и да е от реклама, защото казват буквално "един номер дрехи по малък за 4 седмици". Аз много много не вярвам, ама и половин номер да ми намали от ханша, ще се радвам
3. Да ви похваля едно нещо. Един балсам без измиване на Sunsilk, който изглажда 4уплива коса (не къдрава). Пише 4е е с копринени протеини( ама де да знам) важното е, 4е поне при мен има страхотен резултат. Много блясък и една 4удно права коса (а моята е доста 4уплива и е на етажи и всеки си има собствено мнение по въпроса с посоките)
И толкова от мен 
Omnia vincit amor
| |
|
В момента ползвам тази спирала /черна/, а също и 2000 /кафява/ на Макс-фактор! И от двете съм много доволна. Първата е по-новия вариант, чрез нея се постига обем и разделяне на миглите. За цената си и двете са много добри, така че купувай смело, няма да сбъркаш! . По другата тема нямам впечатления.
| |
|
А, то аз и без това бах решена да си я купя, много оби4ам да си екпериментирам, но все се връщам към добрата, стара ASTOR, мнго си я оби4ам. Най ве4е, като 4е ли съм се нау4ила да си я слагам. Непремено, ще пробвам.
Omnia vincit amor
| |
|
а какъв е цвета на опаковката на балсама на Sunsilk-аз също съм с чуплива коса и искам да постигна ефекта на изглаждането.
| |
|
лилаво-цикламен
| |
Тема
|
Re: 3 в едно
[re: mania4ka]
|
|
Автор | бopянa (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.04 11:25 |
|
И аз си взех от този балсам преди две седмици с надеждата, че поне малко ще изправи чупливата ми дълга коса.Но за съжаление вече4-5 пъти го пробвам и ефект- никакъв.
Би ли ми казала точно как го слагаш-на мокра или суха коса?
Аз и в двата варианта пробвах, но без резултат.
От доста време търся продукт за изправяне на чуплива коса, но за сеге не съм открила
| |
|
От къдE купуваш АSTOR? Аз съм в България и мислех, че не внасят от тази фирма, а я харесвам
| |
Тема
|
Re: 3 в едно
[re: бopянa]
|
|
Автор | Apи (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.04 15:13 |
|
Боряна,а пробвала ли си изправящия крем на Freeman?
| |
Тема
|
Freeman
[re: Apи]
|
|
Автор | бopянa (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.04 16:28 |
|
Не, не съм пробвала нищо от тази марка.
Къде мога да го намеря и как е точно името му?
Ти имаш ли впечатления от него?
| |
|
аз имам крема за изправяне, който се нанася след като се измие косата и е без отмиване. Все още не съм го позвала, но другата седница ще кажа какъв е ефекта.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|