|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Спиралата...
|
|
Автор |
Trinitie (обичаща) |
Публикувано | 08.04.04 11:23 |
|
Коя да бъде тя?
От коя вие сте най-доволни?
| |
|
Аз от няколко години ползвам само тази на Буржоа за обем 
Ботокс - най-добрия приятел на жената...
| |
|
Tazi ot koqto sym nai-dolovna za sega e Max Factor 2000 calorii. V momenta polzvam Bourjois volume glamour, obache vyobshte ne mi haresva.
Dori spirailite na Oriflame mi se struvat po-dobri ot Bourjois.
Важно е онова, което научаваш, след като вече знаеш всичко.
| |
|
На Макс Фактор не съм ползвала, но съм чувала, че продуктити им са най-хубавите. А на Оури Флейм съм ползвала една спирала, само че вече не мога да я открия. Беше много светло искрящо синьо и много хубаво стои, особено на сини очи...
| |
Тема
|
Re: Спиралата...
[re: Trinitie]
|
|
Автор | kari7 (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.04 12:49 |
|
Макс фактор имат две спирали за обем - едната е 2000, другата More lashes! Която и да купиш, ЩЕ ОСТАНЕШ ДОВОЛНА!!! СУПЕР СА!
| |
Тема
|
[re: Rouzi_]
|
|
Автор |
kopche (добро) |
Публикувано | 08.04.04 12:58 |
|
И аз така, преди ползвах тази на Буржуа- глемър и ми се виждаше, че е много добра. Ама, като че ли, доста бързо изсъхна, някак си . Сега си взех на Мейбълин-синята за обем и съм много хепи. С извитата четка.
А и още нещо. Много ми е чудна тази промоция на Буржуа в момента. Сещате ли се- ако си купиш глемър- за обем, веднага получаваш още една спирала от цветните или водоустойчивата за обем. Как ви се струва? 
| |
Тема
|
[re: kopche]
|
|
Автор | kapи7 (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.04.04 13:20 |
|
къде предлагат тази промоция? купуваш една, получаваш две, звучи примамливо.
| |
Тема
|
[re: kapи7]
|
|
Автор |
kopche (добро) |
Публикувано | 08.04.04 13:28 |
|
ами в момента навсякъде, където има тези стени/ щендери на Буржуа. Аз видях на две места -в тази дрогерия Драка-до пазара на Ситняково. В една тема вчера писах за нея.
Другото място е в подлеза на Плиска-козметичният магазин.
Още едно място има- до Орлов мост-новият магазин на ъгъла на Бонжур.
Наистина е примамливо, но дали си струва?! Това ми беше мисълта. Ако са всички някакви изсъхнали, стари и застояли??? Виж какъв съм скептик. 
| |
|
ха! не знаех за тази промоция - а аз направо съм влюбена в тази спирала...
Ботокс - най-добрия приятел на жената...
| |
|
Ами бързай тогава.
Само да те предупредя, че от цветните има останали само лилава и зелена. Няма кафява или сива-иначе и аз така щях да се навия.
Варианта с водоустойчивата, като че ли е най-удачен.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|