|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
епилаторите
|
|
Автор | elle (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.01.04 12:50 |
|
Здравейте момичета,
Колебая се дали да си купя епилатор или да продалжавам с кола маска. Моля ви, споделете какво е мнението ви за епилаторите, имат ли странични ефекти, като петна, подкожен растеж на космите и др.
Някой ползвал ли е Braun Silk-epil Ever Soft и какво е мнението ви за този модел?
Благодаря на всички отзовали се!
Извинете ме, ако темата вече е дискутирана, опитах да търся в архива, но....нещо не се справих
| |
Тема
|
Re: епилаторите
[re: elle]
|
|
Автор |
tanqs (магистър) |
Публикувано | 28.01.04 12:54 |
|
почти винаги с епилатора се появяват подкожни косъмчета, мисла, че е неизбежно, но с кола маска отиват всеки път пари, аз редувам бръсначката и епилатора точно заради тези гадни косъмчета и става, друг начин невиждам !
| |
Тема
|
[re: tanqs]
|
|
Автор |
z22 (zaice) |
Публикувано | 28.01.04 13:15 |
|
не сам пробвала да ги редувам,но само с епилатор е ужас-много подкожни стават затова аз ходя на кола маска.(пък и за триъгълника епилатор не става)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Meчo (пухкава) |
Публикувано | 28.01.04 13:30 |
|
Аz полzвам само епилатор от около 5 години.....и zа триъгълник, и zа подмишници....и съм много доволна....Преди полzвах кола маска , но ми беше скъпичко и понякога болеzнено....
Не мисля, че имам повече подкожни косъмчета от времето на колата маска...
С поzдрав
Life is only a transient transfection
| |
Тема
|
за мечо
[re: Meчo]
|
|
Автор |
z22 (zaice) |
Публикувано | 28.01.04 13:34 |
|
е на триъгълника(устните) не боли ли много
| |
Тема
|
|
|
Автор |
***** () |
Публикувано | 28.01.04 14:51 |
|
Аз имам точно този епилатор(модела, който има и приставка за подмишниците и интимните части) и съм много доволна. Ползвам го от две години и половина вече
Предпочитам го пред кола маска, преди ходех при една козметичка, нямам оплаквания от нея, но ми е досадно да се обаждам, да запазвам час, да си планирам точно времето за това.. Така епилатора е винаги под ръка и когато ми остане време си го използвам
| |
Тема
|
[re: tanqs]
|
|
Публикувано | 28.01.04 15:19 |
|
е да, няма пълно щастие
Епилаторите си имат своите предимства, но на моя приятелка преди време след дългогодишно използване на епилатор й бяха излезли петна по краката, според козметичка - заради епилатора. Нямам представа дали това е индивидуална реакция на кожата и дали зависи от модела епилатор. Това, а подкожния растеж на космите досега ме караха да се "опъвам":) и да не си купъвам, но пък май с епилатор ще ми е по-удобно.
| |
Тема
|
[re: *****]
|
|
Публикувано | 28.01.04 15:23 |
|
Мерси, звучи супер!
И аз поради тези причини искам да си взема. Доволна ли си от приставката за интимните части и много ли е болезнено?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tanqs (магистър) |
Публикувано | 28.01.04 15:35 |
|
горе-долу колко струва ?
| |
Тема
|
Re: за мечо
[re: z22]
|
|
Автор |
Meчo (пухкава) |
Публикувано | 28.01.04 15:49 |
|
единственото условие е космите да не са дълги....
Life is only a transient transfection
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|